2 jaar geleden gepost

Essevee verliest oefenpot tegen KMSK Deinze

Geen wedstrijden aankomend weekend in de Jupiler Pro League. Daarom stond vandaag een oefenmatch gepland tegen KMSK Deinze op het trainingscomplex van Essevee. Die wedstrijd eindigde op een 2-4-nederlaag.

Francky Dury stelde de volgende elf namen op: Bossut, Ciranni, De Poorter, Willen, Boya, Srarfi, Fadera, Kutesa, De Neve, Dompé en Sylla.

Essevee kwam goed uit de startblokken en begon de wedstrijd met een vroege voorsprong. Al na vijf minuten kon Kutesa, na een rebound op het schot van De Poorter, de bal voorbij doelman Dutoit werken. Daarna ging het snel voor het doel van Bossut. Amper twee minuten na de 1-0 brengt Abrahams de Deinzenaren op gelijke hoogte. In minuut elf verschalkt Hendrickx onze doelman en staat het 1-2. Met nog een kwartier te spelen in de eerste helft komt Dansoko alleen voor Bossut en werkt hij de derde voor Deinze in het doel. Rusten geblazen met 1-3 op het scorebord.

Na vijf minuten in de tweede helft komen Vigen, Vossen, De Buyser, Hubert en Humphreys in de ploeg. De wedstrijd gaat op en neer met kansen voor beide ploegen waarbij onder andere Fadera een mooie actie net niet kan afronden en de bal voorlangs schiet. Toch is het Deinze dat opnieuw kan scoren. Een knappe kopbal van Janssens zorgt voor de 1-4. Vijf minuten later is het dan toch nog eens prijs voor Essevee. Vigen gaat fluks voorbij de verdediging van Deinze en legt de bal perfect voor Vossen, die ook in de oefenwedstrijd zijn doelpuntje meepikt. Met dat doelpunt zet hij de uiteindelijke 2-4-eindstand op het bord.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close