1 jaar geleden gepost

Essevee verliest met 2-0 bij KAA Gent

DOELPUNTEN

49' Cuypers 1-0

73' Torunarigha 2-0

WISSELS

46'

in

Hauge

out

Samoise

56'

in

Ndour

out

Sangare

56'

in

Palumets

out

Sissako

66'

in

Tsouka

out

Ciranni

66'

in

Ramirez

out

Vossen

63'

in

Depoitre

out

Salah

78'

in

Fofana

out

Hong

78'

in

Marreh

out

Kums

78'

in

Braem

out

Miroshi

89'

in

De Ridder

out

Castro-Montes

GELE KAARTEN

31' Sissako

82' Tsouka

RODE KAARTEN

Voor de achtste speeldag in de Jupiler Pro League trokken we op zondagavond naar de Ghelamco Arena. Na 90 minuten bleken de Buffalo's te sterk en hielden ze de drie punten in eigen huis. Lees hieronder het volledige verslag van onze partij.

TEAM

KAA Gent

33. Roef
5. Ngadeu
7. Hong
8. Odjidja
11. Cuypers
14. Castro-Montes
16. Salah
18. Samoise
21. Hanche-Olsen
23. Torunarigha
24. Kums

Essevee

Essevee

1. Bossut
3. Lopez
5. Drambaiev
6. Sissako
7. Fadera
9. Vossen
10. Sangaré
14. Ciranni
18. Tambedou
20. Rommens
26. Miroshi

Het werd een erg lastige avond voor Essevee in de Ghelamco Arena. Op de slotwedstrijd van speeldag 8 kon Essevee geen punten afsnoepen van KAA Gent, dat met een 2-0 overwinning aansluiting maakt met de topvijf.

De wedstrijd zat stevig op slot en het was voor beide teams moeilijk om kansen te creëeren. Voor de pauze had Gent één dot van een kans, maar Cuypers legde het leer naast doel.

Kort na de koffie was de spits toch trefzeker. Hong zette voor doel; Cuypers kruiste met een kopbal, 1-0. Coach Leye greep in en wijzigde op vier posities, maar het was Gent die de voorspong kon uitdiepen. Verdediger Torunarigha kon in het geharrewar over Bossut binnen koppen, 2-0. Essevee kon in het slot nog dreigen met een afgeweerde bal van de ingevallen Braem, maar scoren lukte niet.

Reactie Ciranni : "In de details liep het fout. We hadden mogelijk op kansen, maar missen de laatste pass. We stonden nochtans goed, maar komen dan ongelukkig achter op een spelhervatting.

We hebben vertrouwen in het plan van de coach en werken hard om zijn taken uit te voeren. We hebben de topacht gehad en moeten ons nu focussen op het halen van punten."

Reactie Mbaye Leye: "In de 1e helft konden we wedijveren, maar in de tweede helft heeft Gent de wedstrijd in handen genomen. Het was dus een logische overwinning. We moeten vooruitgaan in de laatste 20 à 30 meter. We speelden tegen stevige verdedigers, dus we moeten blijven werken hieraan en vooruitgang te maken. Het is een seizoensbegin dat we wel verwachtten, maar het is zaak om te blijven werken. Nu komen de teams die onze concurrenten zullen zijn en op ons niveau spelen."

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close