2 jaar geleden gepost

Essevee verliest met 1-3 van RWDM

DOELPUNTEN

8' Ruyssen 0-1

54' Nangis 0-2

60' Dompé 1-2

90' Guillaume 1-3

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Op de nationale feestdag stond de oefenmatch Essevee - RWDM op het programma. De wedstrijd werd achter gesloten deuren gespeeld op het oefencomplex van Essevee.

Nieuwkomer De Bock stond meteen in de basis. Essevee kwam al vroeg op achterstand. Houssen ging de linkerflank af en bracht het leer voor doel. Aan de tweede paal trapte Ruyssen makkelijk binnen. Een minuutje later stond de gelijkmaker bijna op het scorebord. Kainourgios vond Sylla maar die trapte over de bal. Na twintig minuten toonde Soisalo zich met een knappe actie. Mikael kapte knap naar binnen en haalde meteen uit op doel. Het leer spatte uiteen tegen de paal. Verder dan deze grote kans kwam Essevee niet meer in de eerste helft. RWDM kreeg nog enkele kansen maar Bostyn was telkens bij de pinken.

Seck en de aardig debuterende De Bock bleven tijdens de rust in de kleedkamer. Sissako en Schamp kwamen in de ploeg. Net als in de eerste helft scoorde RWDM vroeg. Nangis kreeg teveel ruimte en mocht alleen op doel af. Nangis trapte hard voorbij Bostyn in de verste hoek. Een paar minuten later scoorde Dompé de aansluitingstreffer. Met een knappe stiftbal verschalkte Jean-Luc de Brusselse goalie. Ongeveer twintig minuten voor het einde van de partij werden de 8 nog over gebleven veldspelers vervangen. Deschacht vond Bruno op rechts met een verre pass. Gianni kapte naar binnen en krulde het leer richting doel. Zijn inzet kon maar net gesaved worden. Verder kwam Essevee niet meer. Op het einde van de partij maakte Guillaume op de counter nog de 1-3.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close