10 maanden geleden gepost

Essevee verliest met 0-2 van STVV

DOELPUNTEN

57' Suzuki 0-1

91' Caufriez 0-2

WISSELS

28'

in

Pol Garcia

out

Sankhon

46'

in

Srarfi

out

Kainourgios

78'

in

Filippov

out

Suzuki

83'

in

Armenakas

out

Pletinckx

83'

in

Sissako

out

Opare

84'

in

Durkin

out

Colidio

GELE KAARTEN

11' Kainourgios

13' Sankhon

48' Bianda

63' De Ridder

84' Vossen

RODE KAARTEN

61' Bianda (2x geel)

Na 2 discutabele VAR-momenten in de eerste helft scoorde STVV tweemaal in de tweede helft.

TEAM

Essevee

25. Bostyn

2. Bianda

4. Opare

5. Marcq

9. Vossen

10. Govea

19. Bruno

21. Seck

24. Pletinckx

33. Humphreys

43. Kainourgios

Sint-Truiden

Sint-Truiden

21. Schmidt

3. Caufriez

8. Sankhon

9. Suzuki

13. Cacace

16. De Ridder

18. Colidio

24. Konaté

26. Teixeira

39. Buatu

90. Nazon

Na de glansprestatie tegen Antwerp moest Essevee vanavond in eigen huis tegen Sint-Truiden. Beide teams strijden om in de veilige buik van het klassement te komen. Essevee kon niet rekenen op Deschacht, Chory (beide geblesseerd) en De Bock (geelgeschorst).

Essevee begon stevig aan de partij en drukte de Limburgers achteruit, met hoge druk. Op één van die fases ging de bezoekende doelman flink in de fout. Schmidt talmde te lang en trapte tegen Vossen. De spits duwde makkelijk de 1-0 tegen de touwen, maar de VAR kwam terug op de fase. Vossen kreeg het leer tegen de elleboog. STVV bleef onder druk staan en mocht zich een tweede keer gelukkig prijzen, wanneer Caufriez na een tackle duidelijk het leer met de arm beroerde. Opnieuw kwam de VAR tussen, maar ref De Cremer zag er onbegrijpelijk geen strafschop in. STVV knoopte aan met enkele pogingen van Nazon en Suzuki, maar Bostyn stond pal. Aan de overkant mikte Vossen nog nipt naast. 0-0 aan de rust en daar mochten vooral de Limburgers tevreden mee zijn.

De tweede helft mocht Srarfi de wei in om meer aanvallend gevaar te brengen. De flankspeler toonde zich meteen gevaarlijk met een prima voorzet op Vossen, die naast kopte. Even later was er een goeie Teixeira nodig om een vlijmscherpe aanval van Govea en Bruno te stoppen. Twee minuten later kreeg Essevee een stevige koude douche. Biandi liet Caufriez passeren in de rug en de rechtsback mocht voor doel zetten. Suzuki miste niet en trapte de 0-1 tegen de touwen. Vijf minuten later zat Essevee nog dieper in nesten. Bianda liep tegen een vermijdbare tweede gele kaart aan; Essevee met z'n tienen verder. Essevee drukte nog, maar had moeite om snelheid in de aanval te krijgen. In het slot van de partij kon Caufriez op een tegenprik er zelfs nog 0-2 van maken met een lob over Bostyn. Een zure nederlaag voor Essevee.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close