88' Bruno 3-2

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Genk kwam 3-0 voor maar Essevee vocht zich opnieuw in de partij. De Bock van dichtbij en Bruno vanop penalty zorgden voor de aansluiting maar de gelijkmaker viel uiteindelijk niet.

Halfweg een kansarme eerste helft kwam Munoz te laat op Armenakas in de zestien. De VAR kwam tussen en Boucaut consulteerde de beelden. Uiteindelijk besliste Boucaut toch om geen penalty te fluiten. Uronen en Onuachu kregen enkele halve kansen maar toen iedereen al aan rusten dacht kreeg Essevee het deksel op de neus. Munoz zette zich door in de zestien en bereikte de vrijstaande Onuachu die makkelijk binnenwerkte. 1-0, op slag van rust.

Essevee kwam gretig uit de kleedkamer maar na een hoekschop van Heynen kopte Onuachu zijn tweede van de avond binnen. Opnieuw een opdoffer voor Essevee. Marcq kwam dicht bij de aansluitingstreffer met een spectaculaire omhaal. Vukovic zat er echter met de vingertoppen bij. Aan de overkant counterde Genk zich naar de 3-0. Uronen trapte eerste nog op de paal maar Ito knalde de rebound binnen, 3-0 en match gespeeld zou je denken. Essevee vocht zicht evenwel terug in de partij. Na een hoekschop legde Bruno af voor De Bock die van dichtbij in doel trapte. Vijf minuten voor het einde kreeg Essevee een penalty na handspel van Cuesta in de zestien. Bruno bedankte en de aansluitingstreffer was een feit. Essevee probeerde nog alles uit de kast te halen maar kon de gelijkmaker niet meer forceren.