3 jaar geleden gepost

Essevee start opnieuw met trainen in kleine groepen

Vanaf maandag 4 mei hervatten onze jongens opnieuw de veldtrainingen op het oefencomplex. Alles gebeurt met uiterste voorzichtigheid en respect voor de maatregelen.

Zes weken na de laatste collectieve training mogen we onze jongens terug verwelkomen op het oefencomplex. Geen pittige duels, vreugdevolle omhelzingen na een doelpunt of high fives na een geslaagde actie. In plaats daarvan is een gedetailleerd trainingsschema opgesteld met enorm veel aandacht voor de Coronamaatregelen

Er wordt telkens getraind in kleine groepen, met altijd dezelfde samenstelling van maximaal 6 spelers, waarbij de anderhalve meter regel van kracht is. De temperatuur van elke speler wordt dagelijks gemeten en spelers of staf die zich ziek voelen blijven verplicht thuis. Elke speler betreedt en verlaat de training zonder gebruik te maken van de kleedkamers. Alle gebruikte trainingsmateriaal wordt ook telkens ontsmet.

"Voor de jongens is het leuk dat ze opnieuw op het veld aan de slag kunnen. Alle individuele trainingen werden perfect uitgevoerd maar we waren bang dat er verveling ging optreden. Daarom is het ideaal dat we nu opnieuw met de bal aan de slag kunnen." vertelt trainer Francky Dury.

Ontdek hieronder de foto's van onze eerste (speciale) training onder de Coronamaatregelen. 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close