4 maanden geleden gepost

Essevee speelt gelijk tegen Eupen

DOELPUNTEN

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

In een spectaculaire wedstrijd zagen we maar liefst 10 doelpunten. Essevee realiseerde een knappe comeback met 3 doelpunten in 5 minuten maar kreeg in het slot alsnog het deksel op de neus.

TEAM

Essevee

25. Bostyn

7. Fadera

8. Vigen

9. Vossen

10. Sangaré

14. Ciranni

18. Tambedou

20. Rommens

26. Miroshi

31. Willen

93. Gano

KAS Eupen

KAS Eupen

1. Moser

2. Van Genechten

3. Davidson

7. Nuhu

8. Peeters

10. Charles-Cook

11. N'Dri

15. Magnée

17. Bitumazala

28. Paeshuyse

35. Lambert

Essevee begon niet goed aan de partij. Na nog geen twintig minuten stond het al 0-2. N’Dri en Charles-Cook straften foutjes in de Essevee defensie af. Essevee bleef echter vechten en scoorde uiteindelijk tegen. Miroshi vond Gano in de zestien en Zinho kopte knap binnen. Nog geen minuutje later keek Essevee echter opnieuw tegen een dubbele achterstand aan. Met een gelukje mocht Nuhu de 1-3 scoren. Vlak voor de rust kreeg Essevee een penalty na een fout van Peeters op Rommens. Gano zette de elfmeter om. 2-3 aan de rust.

Wanneer na een hoekschop voor Eupen Lambert de 2-4 tegen de touwen kopte, leek de wedstrijd gespeeld. Dit was echter buiten de vechtlust van Essevee gerekend. Braem verlengde een kopbal van Willen in doel waardoor Essevee vertrouwen kreeg. Twee minuten later kreeg Essevee de hulp van keeper Moser. Offor trapte van buiten de zestien op doel. Moser verkeek zich compleet op de trap en de gelijkmaker stond zo op het bord. In de voorlaatste minuut van de reguliere tijd was de comeback compleet. Fadera dribbelde zich voorbij enkele Eupen verdedigers en knalde in de verste hoek binnen. De Elindus Arena ontplofte. Essevee leek de 3 punten thuis te houden maar in de laatste seconden van de wedstrijd maakte Eupen alsnog gelijk. Soumano bezorgde Essevee een koude douche door het leer van dichtbij binnen te duwen.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close