2 jaar geleden gepost

Essevee speelt gelijk tegen Charleroi

DOELPUNTEN

19' Zaroury 0-1

37' Vossen 1-1

51' Nicholson 1-2

78' Vossen 2-2

WISSELS

59'

in

Bedia

out

Nicholson

64'

in

Fadera

out

De Neve

67'

in

Gholizadeh

out

Gillet

74'

in

Srarfi

out

De Bock

'

in

Berahino

out

Pletinckx

88'

in

Benchaib

out

Zaroury

'

in

Van Cleemput

out

Tchatchoua

GELE KAARTEN

40' De Bock

73' Tchatchoua

95' Fadera

RODE KAARTEN

Essevee kwam tweemaal op achterstand maar knokte zich zich evenveel keer terug in de match dankzij 2 doelpunten van Jelle Vossen.

TEAM

Essevee

25. Bostyn

6. Hubert

8. Vigen

9. Vossen

16. Sissako

22. Sørmo

24. Pletinckx

27. De Bock

33. Humphreys

54. De Neve

93. Gano

Charleroi

Charleroi

16. Koffi

3. Knezevic

6. Zorgane

10. Nicholson

12. Kayembe

24. Dessoleil

30. Gillet

31. Wasinski

38. Tchatchoua

44. Morioka

70. Zaroury

Charleroi kreeg de eerste grote kans van de partij. Tchatchoua werd vrijgespeeld in de diepte maar de jonge Belg vond Bostyn op zijn weg. Charleroi kreeg op het kwartier opnieuw een dot van een kans. Voor de kooi van Bostyn haalde Zaroury hard uit. Zijn knal spatte uiteen tegen de deklat. Derde keer goeie keer dan maar. Een te korte terugspeelbal van Sørmo werd door Zaroury onderschept. De ex-Essevee spits nam het cadeau in dank aan en de 0-1 was een feit. Na de openingstreffer kwam Essevee beter in de partij. Op een vrije trap vond De Bock de vrijstaande Vossen. Jelle mikte naar de verste hoek en Dessoleil diende in extremis redding te brengen. Essevee kreeg enkele halve kansen en toen Vigen een voorzet perfect afleverde aan de eerste paal, verlengde Vossen het leer knap in doel. 1-1, meteen ook de ruststand.

In het begin van de tweede helft kwam Essevee opnieuw op achterstand. Morioka bereikte Nicholson in de zestien. De Jamaicaan twijfelde niet en trapte overhoeks voorbij Bostyn in doel. Essevee diende opnieuw aan de slag te gaan. Essevee drukte wel maar grote kansen zagen we vooralsnog niet. Aan de overkant was het opletten met de scherpe counters van Charleroi. Op zo’n counter miste Bedia onbegrijpelijk. Even later knalde Morioka opnieuw op de deklat. Essevee kwam hier goed weg. Essevee bleef wel op zoek gaan naar de gelijkmaker en werd uiteindelijk ook beloond voor het harde werk. Charleroi kreeg een hoekschop niet goed weggewerkt en Vossen trapte van dichtbij zijn vierde van het seizoen binnen. Bijna scoorde Vossen zelfs een derde keer wanneer Jelle met de rug naar doel zich probeerde vrij te draaien. Zijn poging ging net naast. Essevee diende zo vrede te nemen met een gedeeld punt.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close