3 jaar geleden gepost

Essevee speelt gelijk op Charleroi

DOELPUNTEN

1' Benchaib 1-0

92' Bruno 1-1

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Essevee kwam vroeg op achterstand via Benchaib. Essevee ging lang op zoek naar de gelijkmaker en in de slotminuut zorgde Bruno voor gerechtigheid.

De wedstrijd was nog geen minuut bezig wanneer Charleroi de 1-0 op het scorebord plaatste. Benchaib kreeg teveel ruimte en trapte onder Bostyn in doel. Een minuutje later stond het bijna 2-0 maar deze keer pareerde Louis de inzet van Morioka. Gaandeweg de eerste helft kwam Essevee beter en beter in de partij. Dompé slalomde voorbij enkele Charleroi-verdedigers en trapte op doel. Descamps ging goed plat. Ook Opare probeerde het eens van ver maar zijn pegel ging net naast. Op het halfuur kreeg Essevee een grote kans. Sterkhouder Marcq schilderde het leer op het hoofd van Seck die hard richting verste hoek kopte. Descamps redde met de vingertoppen. Het evenwicht op het veld was volledig hersteld maar dit reflecteerde zich nog niet op het scorebord, 1-0 aan de rust.

Net zoals als in de eerste helft was Charleroi meteen gevaarlijk. Na een knappe actie van Morioka miste Fall onbegrijpelijk. Essevee bleef niet bij de pakken zitten en nam de wedstrijd volledig in handen. Bruno kreeg een resem kansen maar zijn vizier stond voorlopig nog niet op scherp. Ook voor Dompé wilde het niet lukken. Zijn knal ging over de kooi van Descamps. Essevee toonde heel veel vechtlust en bleef voor de aanval kiezen. Bruno trapte vanuit een scherpe hoek net naast. In blessuretijd lukte het dan toch voor Bruno en Essevee. Bruno rolde in zijn eentje de Charleroi-verdediging op en kopte uiteindelijk de 1-1 binnen. Meteen het einde van de wedstrijd. Een meer dan verdiend punt voor Essevee.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close