9 maanden geleden gepost

Essevee speelt 2-2 gelijk tegen Cercle Brugge

DOELPUNTEN

1'' Somers 0-1

34'' Hoggas 0-2

49'' Berahino 1-2

63'' Berahino 2-2

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Uitblinker Saido Berahino scoorde tweemaal in de tweede helft.

Essevee heeft tijdens de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen 2-2 gelijkgespeeld tegen Cercle Brugge. Essevee kwam 0-2 achter in de eerste helft via Somers en Hoggas. Berahino zette alles recht in de tweede helft met 2 knappe doelpunten.

Coach Dury gooide meteen 2 youngsters in de basis. Warre Coopman begon als rechtsachter en Jelco Schamp mocht zich uitleven op het middenveld. Al na 1 minuut kwam Essevee op achterstand. Een voorzet vanop links werd door Somers makkelijk binnengewerkt. Cercle was tijdens de eerste helft de betere ploeg. Sammy redde een poging van Hotic maar was toch kansloos wanneer Hoggas vrijgespeeld werd door Hotic. Essevee had het tijdens de eerste helft moeilijk om kansen te creëren.

In de tweede helft zagen we 11 nieuwe namen bij Essevee. We zagen meteen een ander Essevee. Na vier minuten stak Srarfi Berahino diep. Saido verschalkte Goblet met een prachtige plaatsbal. Essevee was baas en ging op zoek naar de gelijkmaker. Soisalo trapte een mogelijkheid net naast. Even later was het toch raak. Na een knappe loopactie van Soisalo op rechts vond Mikael de inlopende Berahino. Saido vloerde Goblet met een lage schuiver. Opnieuw een mooi doelpunt van Essevee. De bedrijvige Srarfi knalde bijna de 3-2 binnen maar Goblet redde met de voet. Na een aangename tweede helft was de eindstand uiteindelijk 2-2.

Essevee eerste helft: Bossut, Deschacht, Sissako, Vossen, Govea, Bruno, De Smet, Humphreys, Kainourgios, Schamp en Coopman

Essevee tweede helft: Bansen, Pletinckx, Marcq (55’ Sylla), Thiel, De Ruyver, Opare, Srarfi, Seck, Van Hecke, Soisalo en Berahino 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close