3 jaar geleden gepost

Essevee SL Women haalt uit tegen Sottegem met ruime cijfers

DOELPUNTEN

18' Geena- Lisa Buyle 1-0

37' Tine Lemmens 2-0

58' Onwgoal 3-0

61' Esther Buabadi 4-0

65' Corina Luijks 5-0

76' Amber Bert 6-0

83' Ulrike De Frère 7-0

90' Lotte De Wilde 8-0

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Een week na de overwinning tegen Bosdam Beveren stond al oefenpartij nummer twee op het programma. Onze Women ontvingen de dames van KSV Sottegem voor deze oefenpot.

In de tweede oefenwedstrijd was het wachten tot rond het openingskwartier vooraleer Essevee de eerste kansen bij elkaar voetbalde, via Romy Camps op hoekschop alsook via Geena-Lisa Buyle na een mooie actie van Esther Buabadi. Toch was het niet veel later raak voor Geena-Lisa Buyle die de openingstreffer voor haar rekening nam.

Goallie Jana Van Den Berghe moest niet tussen komen in de eerste helft voor Zulte Waregem. Nog voor de rust was er de 2 – 0 nadat Anne-Lore Scherrens een actie opzette en Tine Lemmens de bal overnam. Ze krulde hem vanuit de draai over de bezoekende keepster heen.  Onze Essevee Women gingen zo rusten met 2-0.

Net zoals tijdens de eerste oefenwedstrijden gebeurden er opnieuw veel wissels aan het begin van de tweede helft bij onze dames en het was Laura Vervacke die zich voor de eerste kans liet optekenen.  Net voor het uur kwam de derde treffer eraan door owngoal na een voorzet van Ulrike De Frère. Vanaf dan ging het snel voor onze dames. Het was de nieuwe aanwinst, Corina Luijks die Esther Buabadi bediende en die twijfelde niet. 4 – 0. Even later mocht ook diezelfde aanwinst Corina Luijks, er eentje in het mandje leggen. 5 – 0.  De mooie 6 – 0 kwam van Amber Bert die met een schot van zeer ver de doelvrouw geen schijn van kans gaf.

Ook Ianthe Meersschaert die het Essevee doel beschermde in de tweede helft werd niet op de proef gesteld. Ulrike De Frère kon met het einde in zicht nog de bal afsnoepen in de Sottegemse verdediging en hem eenvoudig binnenleggen tot de 7 - 0. Tot slot kon Lotte de Wilde in de slotminuut de 8 – 0 optekenen.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close