3 jaar geleden gepost

Essevee SL Women haalt het nu ook met ruime cijfers van Zwevezele.

DOELPUNTEN

18' Sheryl Merchiers 1-0

24' Sheryl Merchiers 2-0

30' Ulrike De Frère 3-0

34' Ulrike De Frère 4-0

37' Esther Buabadi 5-0

71' Geena-Lisa Buyle 6-0

75' Geena-Lisa Buyle 7-0

83' Anne-Lore Scherrens 8-0

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

In de week drie van de voorbereiding stond ook een eerste midweekmatch op het programma. We ontvingen de dames van Zwevezele op het oefencomplex in Zulte.

De eerste grote kans was er in de minuut 10 nadat een kopbal van Corina Luijks in hoekschop werd verwerkt. De openingstreffer kwam er van de bedrijvige Sheryl Merchiers die bewust niet koos voor de voorzet, maar met een boogbal over de keeper voor de 1-0 zorgde.

Niet veel later was het opnieuw Sheryl Merchiers die met een afstandsschot er 2-0 van maakte. Op het halfuur was het Ulrike De Frère die alsook de netten deed trillen met de 3-0 na een knappe actie en schot. De 3de goal van de dag met een afstandsschot van buiten de 16.

Nauwelijks 4 minuten later stond ook bij Ulrike De Frère een tweede streepje achter haar naam na een dubbele actie met Liesa Capiau. 4-0. Esther Buabadi zorgde nog voor de rust voor de forfaitcijfers op het bord. 5-0

4 wissels vielen er te noteren bij Essevee bij aanvang van de tweede helft. De kleinere kansen in de tweede helft kwamen op naam van Anne-Lore Scherrens, Summer Rogiers en Laura Vervacke. Verder dan een shot op doel van Amelie Verbeke kwam Zwevezele voorlopig niet.

Met nog 20 minuten te spelen ging de doelpuntenmachine weer aan slaan. Anne-Lore Scherrens speelde haar snelheid uit op de flank en bediende Geena-Lisa Buyle voor de 6-0. Niet veel later waren diezelfde 2 betrokken bij de 7-0. Anne-Lore Scherrens trapte de hoekshop en bereikte opnieuw Geena-Lisa Buyle voor die 7-0.

Machteld Vandenbroucke, vorige jaar nog Zulte Waregem kreeg nog een grote kans op de eerredder maar oog in oog met de goalie van Essevee kon ze net niet afdrukken. De 8-0 eindstand kwam er na een goede rush van Noa Delhaye die Anne-Lore Scherrens afrondde. Nu zaterdag komt Super League tegenstander E. Aalst over de vloer dewelke een eerste waardemeter zal zijn voor onze dames. 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close