2 jaar geleden gepost

Essevee shop is terug open

Vaneigens komt ook onze Essevee Shop terug! De Shop opent vanaf dinsdag 30 juni opnieuw zijn deuren. Met respect voor de veiligheidsmaatregelen kan je er terug terecht voor jouw abonnement of favoriete Essevee-gadget.

Koop of verleng jouw abonnement in de Essevee Shop

Je abonnement aankopen of verlengen kon afgelopen maand enkel online of telefonisch. Vanaf vandaag kan je hiervoor ook opnieuw terecht in de Essevee Shop. 

Samen met de supportersfederatie gingen we een engagement aan. Voor de komende twee seizoenen behouden we de abonnementsprijzen per categorie. Je kan de prijzen hieronder terugvinden.

Bestel je toch liever jouw abonnement online? Dat is geen enkel probleem! Met enkele klikken is jouw abonnement besteld en ontvang je het binnenkort in jouw brievenbus.

ABONNEMENT ONLINE AANKOPEN

Openingsuren

Tijdens de maand augustus zien de openingsuren van de Essevee shop er een beetje anders uit. De Shop in het Regenboogstadion opent in augustus enkel nog op donderdag en vrijdag. De Shop is open van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur.

Veiligheidsmaatregelen

De Essevee Shop zal er een klein beetje anders uitzien in vergelijking met enkele maanden terug. Onze collega's die jou met alle plezier zullen verder helpen, zitten achter een glazen wand.

Bij binnenkomst is het verplicht om de handen te ontsmetten. Er mogen maximum 2 bubbels samen in de Essevee Shop staan. We vragen, indien het mogelijk is, alleen te komen zodat we het aantal mensen op één locatie beperken.

Daarnaast vragen we om jouw aankoop te voltooien met bancontact. Op die manier moeten we geen cash geld uitwisselen en verkleinen we de kans op verspreiding van het virus.

Parkeren

Wanneer je met de wagen naar de Essevee shop komt, parkeer je best bij Expo Waregem. Je steekt de vernieuwde Zuiderlaan over en kan langs de werf onze Shop bereiken.

Pre-order het nieuwe wedstrijdshirt online

Je kan onze nieuwe shirts jammer genoeg nog niet bestellen, aankopen of passen in de Shop. Via onze vernieuwde, online webshop kan je wel al jouw shirt bestellen.

PRE-ORDER NU JOUW SHIRT

DEEL DIT ARTIKEL:

Close