6 maanden geleden gepost

Essevee pakt een punt in Mechelen

DOELPUNTEN

16' Verstraete 1-0

41' Miroshi 2-0 (own)

57' Sangaré 2-1

61' Vossen 2-2 (pen)

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Aan de rust stond het 2-0 voor KV Mechelen. Essevee toonde echter veerkracht in de tweede helft. Sangaré en Vossen zorgden voor een hard bevochten punt.

TEAM

KV Mechelen

1. Coucke

5. Walsh

7. Hairemans

9. Ngoy

11. Storm

16. Schoofs

18. Van Hoorenbeeck

21. Bolingoli

22. Da Cruz

27. Bates

66. Verstraete

Essevee

Essevee

25. Bostyn

6. Sissako

7. Fadera

9. Vossen

14. Ciranni

18. Tambedou

20. Rommens

26. Miroshi

27. Offor

31. Willen

93. Gano

De eerste kans van de partij was voor Essevee. Coucke kende echter geen problemen met de volley van Vossen. Mechelen was tijdens de eerste helft de betere ploeg en kwam na een hoekschop ook op voorsprong. Hairemans vond de vrijstaande Verstraete net buiten de zestien. Verstraete nam het leer in 1 keer op de slof en de bal verdween in de verste hoek. Op het halfuur kreeg Offor 2 dotten van kansen. Tweemaal kwam Offor alleen voor Coucke maar telkens redde de Mechelse goalie. Even voor rust verdubbelde Mechelen de score. Miroshi kende pech door het leer voorbij Bostyn in doel te lopen.

Coach Leye greep in door aan het begin van de tweede helft Sangaré te brengen voor Offor. Mechelen kreeg een goeie kans op de 3-0 maar Bostyn tikte een schot van Da Cruz tegen de kruising. Essevee kwam wel beter in de partij. Na 10 minuten in de tweede helft werd Essevee beloond. Fadera vond Sangaré in de zestien en Mamadou plaatste knap naast Coucke in doel. Een paar minuten later kwam Essevee zelfs langszij. Verstraete beging hands in de zestien en Vossen zette de penalty om. Zijn vijfde van het seizoen. Essevee rook bloed en ging op zoek naar de 2-3. Een kwartier voor het einde kreeg Essevee echter tegenslag wanneer Sissako met een tweede gele kaart van het veld moest. Mechelen zorgde nu voor druk naar voor maar Essevee verdedigde sterk. In de slotminuut kreeg Walsh nog een grote kans maar Bostyn en Miroshi brachten redding. Essevee nam zo een hard bevochten punt mee uit Mechelen.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close