2 jaar geleden gepost

Essevee on wheels zoekt vrijwilligers

Essevee on wheels, het ondersteunende platform en de officiële supportersclub voor supporters met beperkte mobiliteit, zoekt vrijwilligers om rolstoelgebruikers te begeleiden tijdens wedstrijden van Zulte Waregem.

Steeds meer rolstoelgebruikers vinden hun weg naar de Elindus Arena. Om deze mensen uitstekend te begeleiden en samen te genieten van de wedstrijd, zijn we op zoek naar extra vrijwilligers. 

IK WORD VRIJWILLIGER

Het stadion telt 65 geïntegreerde plaatsen voor rolstoelgebruikers. Dat wil zeggen dat de rolstoelgebruikers tussen de supporters plaatsnemen. Zo genieten ze TOPE met de duizenden andere fans in de best mogelijke omstandigheden van de sfeer in de Elindus Arena.

Rolstoelgebruikers kunnen kiezen uit plaatsen op de verschillende tribunes. Daarnaast zijn ook de sanitaire voorzieningen aangepast aan de noden van de rolstoelgebruikers.

Essevee on Wheels op verplaatsing

Niet alleen bij thuiswedstrijden genieten supporters met een beperkte mobiliteit van het voetbal. Essevee on Wheels trekt een vijftal keer per seizoen op verplaatsing om onze jongens op het veld aan te moedigen.

Hoe word ik vrijwiliger?

Heb je interesse om onze leden van Essevee on Wheels te begeleiden? Mail naar community@essevee.be of neem telefonisch contact op via 0498 171 503.

Als begeleider ontvang je een gratis ticket voor thuiswedstrijden. Bij wedstrijden op verplaatsing is het ticket voor de begeleider ook vaak gratis (afhankelijk van de tegenstander).

DEEL DIT ARTIKEL:

Close