5 jaar geleden gepost

Essevee on Wheels: speciale actie voor RSCA-Essevee (10/02)

Op zondag 10 februari trekt Essevee naar het Astridpark voor de wedstrijd tegen RSC Anderlecht. Essveee on Wheels organiseert dan in het Regenboogstadion een kennismakingsnamiddag voor rolstoelgebruikers. Wie dat wenst, kan aansluitend de wedstrijd live volgen.

Essevee on Wheels is de officiële supportersclub voor rolstoelgebruikers bij Team Essevee. Meer informatie over deze organisatie vind je hier.

Kennismaken met koffie & taart

RSC Anderlecht en Essevee trappen op zondag 10 februari af om 18.00 uur. Vanaf 15.00 uur kunnen alle rolstoelgebruikers in de Essevee Extra Time terecht voor koffie en taart.

Zo kan je gratis kennismaken met de andere rolstoelgebruikers bij Team Essevee en leer je iedereen bij Essevee on Wheels kennen. Je hoeft geen lid te zijn. Inschrijven kan tot en met woensdag 6 februari op community@essevee.be.

Aansluitend volgen we TOPE de wedstrijd RSCA-Essevee op tv in het Regenboogstadion.

Mee naar Anderlecht? Dat kan!

Essevee on Wheels reist ook af naar Anderlecht. Er zijn slechts vijf plaatsen voor rolstoelgebruikers in het Constant Vanden Stockstadion en tickets kosten 10 euro voor zowel de begeleider als de rolstoelgebruiker. De bus is helemaal gratis.

Wie dat wenst, kan om 16.00 uur meereizen naar de hoofdstad. Inschrijven kan tot en met woensdag 6 februari op community@essevee.be. First come, first served!

Volgende verplaatsing

Noteer nu ook alvast de volgende verplaatsing voor Essevee on Wheels in je agenda. Die staat gepland op zondag 10 maart. Dan speelt Essevee op de Freethiel tegen Waasland-Beveren.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close