1 jaar geleden gepost

Essevee neemt een punt mee uit Mechelen

DOELPUNTEN

5' Cuypers 1-0

7' Walsh 2-0

10' Gano 2-1

16' Sissako 2-2

WISSELS

70'

in

Shved

out

Storm

84'

in

De Camargo

out

Cuypers

86'

in

Kaya

out

Oum Gouet

92'

in

Fadera

out

Kutesa

GELE KAARTEN

40' Seck

41' Humphreys

RODE KAARTEN

Essevee toonde veerkracht door een 2-0 achterstand op te halen in een knotsgek openingskwartier. Gano en Sissako waren de doelpuntenmakers. Dompé dikte zijn assistenteller aan met nummer 7 en 8.

TEAM

KV Mechelen

1. Coucke

3. Bijker

4. Bateau

5. Walsh

11. Storm

14. Cuypers

16. Schoofs

17. Oum Gouet

19. Mrabti

30. Vanlerberghe

33. Souza

Essevee

Essevee

1. Bossut

9. Vossen

14. Ciranni

16. SIssako

17. Dompé

19. Kutesa

21. Seck

24. Pletinckx

27. De Bock

33. Humphreys

93. Gano

De wedstrijd begon spectaculair. Bij de eerste kans voor Mechelen was het meteen raak. Na twijfel in de verdediging kon Schoofs Cuypers vrijspelen in de zestien. Sammy zag de lage schuiver van de Mechelse spits in doel verdwijnen. Twee minuten later verdubbelde Mechelen de score. Een hoekschop werd snel genomen en Walsh nam Bossut van dichtbij te grazen. Essevee was echter niet van slag. In de tiende minuut mocht Dompé een hoekschop nemen. Gano kopte de gemeten hoekschop voorbij Coucke in doel. Op het kwartier kwam Essevee zelfs langszij wanneer opnieuw Dompé de aangever was voor het doelpunt. Deze keer verschalkte Sissako Coucke. Het knotsgek openingskwartier was zo goed voor 4 doelpunten. In een aangename wedstrijd zagen we bij momenten knap combinatievoetbal. Dit leverde ook af en toe een kansje op. Cuypers miste onbegrijpelijk voor open doel na een pass van Schoofs. Kutesa en Dompé waren een gesel voor de Mechelse verdediging maar op voorsprong komen lukte niet voor Essevee. Op het einde van de eerste helft redde Bossut nog knap een vrije trap van Schoofs.

In de tweede helft eiste Mechelen het meeste balbezit op. Veel dreiging leverde dat evenwel niet op. Essevee loerde op de counter. Gano mikte een voorzet van Ciranni een metertje naast. Aan de overkant stond Bossut pal op een verre knal van Vinicius. Uiteindelijk kreeg Dompé nog de grootste kans van de tweede helft. Jean-Luc knalde van buiten de zestien richting de winkelhaak. Coucke was bij de pinken en zweefde het leer uit doel. Het bleef uiteindelijk 2-2 waardoor Essevee een felbevochten punt meeneemt uit Mechelen.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close