4 jaar geleden gepost

Essevee lanceert exclusief partnershirt

Vrijdag sluit Team Essevee het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Union. De spelers zullen letterlijk TOPE met de partners het veld betreden. Essevee ontwierp samen met kledijpartner Patrick een uniek shirt met alle business partners van het afgelopen seizoen.

Unicum in België
Een wedstrijdshirt waarop alle businesspartners vermeld staan. Daarmee pakt Essevee uit op hun laatste thuiswedstrijd. Op deze manier wil Essevee elke partner die hen het hele seizoen gesteund heeft bedanken. Een uniek concept in België dat bewijst hoe dankbaar Essevee zijn partners is en hoezeer ze inspelen op het persoonlijke aspect van een businessrelatie. Samen met trotse kitpartner Patrick werd deze special ontworpen. Onze main partners (Renson, Cras, Willy Naessens Group, DL Chemicals en Betesco) staan hun plaats af, maar staan uitgelicht tussen alle anderen. Zo krijgt elke partner de kans om te schitteren op een officieel wedstrijdshirtshirt van Essevee. Er werden in totaal 75 unieke shirts ontworpen. In elke businessruimte wordt na de wedstrijd één uniek shirt verloot.

Tope Is Alles Meuglijk
Eén team. Dat straalt Essevee uit met dit initiatief. Alleen tope kan Zulte Waregem terug een waardevolle challenger voor een plaats in de linkerkolom worden. Samen met zijn partners gaat Essevee het seizoen 2019 – 2020 tegemoet, met een gezonde boerenambitie en dezelfde werkersmentaliteit om van het volgende seizoen, een prachtseizoen te maken. “We komen er wel door”, zei Francky Dury nog na de partij tegen KV Kortrijk van zaterdag 11 mei. Kapitein Davy De fauw bevestigt de woorden van zijn trainer: “Na regen komt zonneschijn. Ik ben er zeker van dat we beter kunnen en dat gaan we volgend seizoen zeker bewijzen”.

Gelukkige winnaar
Goed nieuws voor wie eentje op de kop wil tikken. Patrick geeft, aan de eerste 75 abonnees die hun abonnement in de Essevee Shop verlengen naar het seizoen 2019 – 2020, een uniek partnershirt cadeau. “We willen onze partners heel graag bedanken voor het vertrouwen en de steun gedurende het voorbije seizoen. De geste bij het verlengen van het partnership is dan ook een kleine moeite, maar vooral een gebaar van dankbaarheid”, aldus commercieel manager Tyas Kastelijn. 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close