1 jaar geleden gepost

Essevee keert met 1 punt terug van de Freethiel (1-1)

DOELPUNTEN

68' Bongonda 0-1

74' Andrijasevic 1-1

WISSELS

27'

in.svg

Milosevic

out.svg

Forte

60'

in.svg

Bjørdal

out.svg

Harbaoui

60'

in.svg

Walsh

out.svg

De fauw

72'

in.svg

Dierckx

out.svg

Keita

81'

in.svg

Soisalo

out.svg

De Pauw

85'

in.svg

Vanzo

out.svg

Lulic

GELE KAARTEN

54' Bongonda

58' Caufriez

RODE KAARTEN

Essevee heeft 1-1 gelijkgespeeld op het veld van Waasland-Beveren. Halfweg de tweede helft opende Bongonda de score na een knappe doorsteekpass van De Pauw. Andrijasevic maakte uiteindelijk nog gelijk.

TEAM

Waasland-Beveren

33. Roef

7. Boljevic

9. Forte

10. Vanzo

13. Verstraete

15. Keita

19. Gamboa

23. Caufriez

26. Vukotic

31. Andrijasevic

52. Schryvers

Essevee

Essevee

1. Bossut

3. Baudry

9. Harbaoui

10. Bongonda

11. De Pauw

14. Walsh

21. Seck

23. Bürki

26. Peeters

40. Sylla

62. Pletinckx

Essevee dreigde een eerste keer op een stilstaande fase. Peeters vond Seck aan de tweede paal die net naast kopte. Aan de overkant kopte Vukotic in de handen van Bossut. Tijdens een gelijkopgaande eerste helft zagen we vooralsnog weinig grote kansen. Tot Boljevic diep gestuurd werd en oog in oog kwam te staan met Bossut. Sammy bleef kalm en redde knap. In de absolute slotfase van de eerste helft kreeg Waasland-Beveren nog een dot van een kans. Milosevic kapte zich knap vrij en haalde dan meteen uit. Bossut bokste het leer weg. In de rebound trapte Verstraete nog op de paal.

Essevee kwam gedreven uit de kleedkamer. Roef had een uitstekende parade nodig om een volley van De Pauw uit zijn doel te houden. Essevee ging op zoek naar de voorsprong en kreeg die ook halfweg de tweede helft. Bongonda zette de aanval zelf op. Via een magistrale hak van De Pauw mocht Bongonda alleen op doel af gaan. Theo knalde knap voorbij Roef. Waasland-Beveren reageerde tegen maar Milosevic verkwanselde een opgelegde kans door knullig naast de bal te trappen. Een kwartier voor het einde kwam Waasland-Beveren toch op gelijke hoogte. Het doelpunt van Andrijasevic werd eerst nog afgekeurd voor buitenspel maar na tussenkomst van de VAR werd het doelpunt toch goedgekeurd. Milosevic kopte even later een voorzet van Dierckx bijna binnen maar hij kon net niet genoeg bij de bal.

Op het einde van de partij ging Essevee nog vol op zoek naar de 3 punten. Soisalo schilderde het leer op het hoofd van Bjørdal. De Noor kopte goed in maar Roef redde subliem. In de rebound trapte Sylla het leer in doel maar het doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel. De VAR kwam nog tussen maar het mocht niet baten. Het doelpunt werd afgekeurd. Het bleef zo 1-1.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close