7 maanden geleden gepost

Essevee Journée: hét startschot van het nieuwe voetbalseizoen

Een week voor we de nieuwe voetbalcompetitie openen, geven we samen het startschot van het nieuwe seizoen tijdens Essevee Journée! Zaterdag 5 augustus ontvangen we jong en oud in de Elindus Arena voor een dag vol gezelligheid, activiteiten én voetbal! Ontdek alle informatie hieronder.

Essevee Fandorp XL

Zaterdag 5 augustus staat helemaal in het teken van voetbal! Al vanaf 13.30 uur kan je rond de Elindus Arena terecht om met het gezin, je vrienden of collega’s te genieten van de Essevee Journée. Samen vooruitblikken op het nieuwe seizoen aan één van onze buitenbars, jouw dansbenen boven halen op de beats van onze DJ’s, smullen van de heerlijke snacks bij de verschillende foodtrucks, het kan allemaal tijdens de tweede editie van de Essevee Journée!

Maar ook voor de jongste fans staat er heel wat leuks op het programma. De hele namiddag kunnen ze zich uitleven op de springkastelen of tonen ze hun beste trucjes tijdens één van de voetbalactiviteiten

Van 14.00 uur tot 14.30 scoor jij ook een handtekening of selfie met je favoriete speler tijdens de signeersessie aan de toegangspoorten van de Elindus Arena.

Essevee vs Excelsior Rotterdam

SCOOR NU JOUW TICKETS

Zoals de traditie het voorschrijft, ontvangt Essevee een week voor de competitie ook een buitenlands team om het seizoen op gang te knallen. Dit jaar nemen we het op tegen het Nederlandse Excelsior Rotterdam.

Locatie: Elindus Arena

Tijdstip: 18.00 uur

Voor deze wedstrijd openen de hoofd- en sfeertribune (Tribune 1 en Tribune 2). Jouw ticket voor het oefenduel met de Nederlanders kan je vanaf dinsdag 18 juli scoren in de Essevee Shop, op matchday kan je het aan het loket aankopen:

  • Abonnee (volwassenen) = 5 euro
  • Abonnee (-16) = gratis
  • Niet-abonnee (volwassene) = 10 euro
  • Niet-abonnee (-16) = 5 euro

SCOOR NU JOUW TICKETS

Opgelet: jouw abonnement is geen geldig toegangsbewijs. Iedereen dient een ticket voor deze wedstrijd aan te kopen.

Het voordeeltarief voor abonnees is niet meer mogelijk aan de loketten! Je kan als abonnee tot zaterdagmiddag 12.00 uur jouw tickets aankopen met voordeeltarief.

De loketten voor de wedstrijd tussen Essevee en Excelsior Rotterdam openen om 16.30 uur.

Kom je naar de Essevee Journée met de wagen? Er zijn heel wat parkings op wandelafstand van de Elindus Arena die vrij toegankelijk zijn. Je kan alle informatie hier terugvinden. Het mooie weer nodigt natuurlijk ook erg uit om met de fiets af te zakken naar de Gaverbeek. Er is plaats voor meer dan 300 fietsen rondom de Elindus Arena. Alle fietsparkings blijven ook tijdens de wegenwerken toegankelijk:

  1. Fietsenstalling De Treffer (38 plaatsen)
  2. Fietsrekken aan de vijver (72 plaatsen)
  3. Fietsenstalling tribune 4 (145 plaatsen)
  4. Fietsenstalling parking Waregem expo (60 plaatsen)

De Essevee Shop

Jouw abonnement nog aankopen, je favoriete merchandise scoren of als eerste het nieuwe homeshirt aanschaffen, het kan allemaal in onze Essevee Shop. De Shop opent op zaterdag 5 augustus de deuren van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot aan de aftrap van de partij.

Online blijft onze Essevee Shop natuurlijk 24 op 24 en 7 op 7 open voor jouw favoriete aankopen.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close