1 jaar geleden gepost

Essevee Journée: dé familiedag voor elke Essevee-fan

Een week voor de officiële start van de nieuwe voetbalcompetitie knallen we samen het seizoen op gang tijdens Essevee Journée! Op 16 juli ontvangen we jullie voor een familiedag vol gezelligheid, activiteiten én voetbal. Ontdek alle info hieronder.

TICKETS

Foodtrucks & activiteiten

Naast de 90 minuten op het veld maken we er samen een echte familiedag van langs de zijlijn. Samen met het gezin smul je van verschillende lekkernijen langs de stadionvijvers. Van Spaanse tapas tot een oerdegelijke hamburger en onvergetelijke desserts, er is voor elk wat wils. Tussen de verschillende snacks kan je deelnemen aan een ruim aanbod vol activiteiten en ga je misschien wel huiswaarts met leuke prijzen.

Praktische informatie

Om 16.00 uur trappen we de wedstrijd tegen FC Valenciennes op gang in de Elindus Arena. De poorten van het stadion openen om 14.30 uur

Jouw ticket voor de wedstrijd tegen de Noord-Franse tweedeklasser kan je zowel in voorverkoop (essevee.be/tickets of de Essevee Shop) als aan het loket aankopen:

  • Abonnee (volw.): 5 euro
  • Abonnee (-16): gratis
  • Niet-abonnee (volw.): 10 euro
  • Niet-abonnee (-16): 5 euro

SCOOR NU JOUW TICKETS

Kom je naar de Essevee Journée met de wagen? Er zijn heel wat parkings op wandelafstand van de Elindus Arena die vrij toegankelijk zijn. Je kan alle informatie hier terugvinden. Het mooie weer nodigt natuurlijk ook erg uit om met de fiets af te zakken naar de Gaverbeek. Er is plaats voor meer dan 300 fietsen rondom de Elindus Arena. Alle fietsparkings blijven ook tijdens de wegenwerken toegankelijk:

  1. Fietsenstalling De Treffer (38 plaatsen)
  2. Fietsrekken aan de vijver (72 plaatsen)
  3. Fietsenstalling tribune 4 (145 plaatsen)
  4. Fietsenstalling parking Waregem expo (60 plaatsen)

Essevee Shop

In de Essevee Shop kan je de hele dag terecht voor jouw abonnement, tickets of merchandise aan te kopen. Ook na de wedstrijd blijft de Essevee Shop open tot 19.00 uur

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close