1 jaar geleden gepost

Essevee huurt Dion Cools tot het einde van het seizoen

Dion Cools (25) versterkt dit seizoen onze troepen. De Maleisische verdediger met Belgische roots wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van het Deense FC Midtjylland.

De rechtse vleugelverdediger, die bij Club Brugge in 2015 debuteerde in de Jupiler Pro League, wordt gehuurd van FC Midtjylland waar hij goed was voor 53 wedstrijden. De Maleisische international speelde afgelopen zomer ook drie WK-kwalificatie wedstrijden voor zijn geboorteland.

“Ik zie mezelf als een moderne rechtsachter die de ploeg graag helpt in verdedigend en aanvallend opzicht”, klinkt het bij Dion Cools. “Essevee is een hedendaagse en warme club die ondanks de mindere resultaten van de voorbije maanden steeds streeft om de gezonde ambities te bereiken en hopelijk kan ik daar een deel van uitmaken.”

“Deze transferperiode gaat niet gepaard met een voorbereiding van zes weken. Om die reden moeten de aangetrokken spelers meteen inzetbaar zijn”, vertelt Eddy Cordier. “Dion kent de competitie, is fysisch en mentaal 100% klaar en is een essentiële versterking voor ons verdedigend compartiment.”

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close