4 jaar geleden gepost

Essevee houdt in extremis punt thuis tegen Moeskroen

DOELPUNTEN

50' Mohamed 0-1

66' Bürki 1-1

78' Boya 1-2

93' Bjørdal 2-2

WISSELS

58'

in

Harbaoui

out

De Smet

58'

in

Harbaoui

out

Soisalo

88'

in

Demir

out

Peeters

73'

in

Van Durmen

out

Kuzmanovic

GELE KAARTEN

66' Butez

72' Peeters

81' Harbaoui

92' Van Durmen

RODE KAARTEN

Essevee en Moeskroen halen op speeldag 4 van Play-Off 2 elk een punt. Het was nagelbijten tot de allerlaatste seconde maar Bjørdal zorgde op aangeven van doelman Bostyn voor de 2-2 gelijkmaker.

TEAM

Essevee

25 Bostyn

2 De fauw

10 Bongonda

14 Walsh

17 Soisalo

20 Bjørdal

23 Bürki

26 Peeters

40 Sylla

57 De Smet

62 Pletinckx

Excel Moeskroen

Excel Moeskroen

1 Butez

2 Dussenne

3 Antonov

11 Mohamed

15 Boya

17 Dione

22 Bakic

23 Pierrot

27 Vojvoda

31 Godeau

77 Kuzmanovic

Jeugdproduct Mathieu De Smet maakte zijn debuut voor Essevee en verscheen meteen aan de aftrap. Moeskroen zorgde voor de eerste kans van de partij. Pierrot kon een voorzet van Vojvoda net niet binnentikken. De eerste kans voor Essevee kwam er na een knappe doorsteekpass van Bongonda. De vrijgespeelde Soisalo bracht scherp voor. Sylla kon er net niet bij. Rond de twintigste minuut kreeg Bakic 2 kansen in 1 minuut. Bakic verkwanselde beide mogelijkheden. Aan de overkant kwam Bongonda oog in oog met Butez. De Moeskroense goalie redde met een handje. Even later vond Bongonda debutant De Smet in de zestien. Mathieu trapte net naast de kooi van Butez. Moeskroen kreeg nog een mogelijkheid via Dione maar Bostyn maakte zich goed breed.

Na 5 minuten in de tweede helft kwam Moeskroen op voorsprong. Mohamed kreeg veel ruimte en haalde staalhard uit vanop zo’n 25 meter. Bostyn was kansloos. Essevee bleef niet bij de pakken zitten en knokte zich opnieuw in de partij via Bürki. Na een hoekschop trapte Marco van net buiten de zestien voorbij Butez. Het was echter opnieuw Moeskroen dat op voorsprong kwam. Na een hoekschop redde Bostyn tweemaal spectaculair maar Louis was uiteindelijk kansloos op een schot van dichtbij van Boya. De sterk keepende Bostyn hield Essevee nog recht door goed plat te gaan op een poging van Pierrot. In de absolute slotfase kreeg Essevee nog een hoekschop. Doelman Bostyn positioneerde zich ook in de zestien. Louis legde het leer af met de kop en Bjørdal trapte hard voorbij de grabbelende Butez. 2-2, meteen ook de eindstand.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close