1 maand geleden gepost

Essevee homeshirt 23-24: Eerbetoon aan onze thuisstad

Na lang wachten kunnen we met trots het thuisshirt voor seizoen 23-24 voorstellen, waarbij we met Essevee terugkeren naar de roots, onze stad eren, en tegelijkertijd ook ambitie willen tonen voor de toekomst.

SCOOR NU HET NIEUWSTE SHIRT!

Back to red

Het is al geleden van seizoen 18-19, maar nu gaat Essevee opnieuw voor een volledig rode wedstrijdoutfit in een traditioneel iets donkerdere tint. Het donkerrood symboliseert energie, passie, lef en leiderschap. Kortom het DNA dat elke speler met dit shirt moet uitstralen. De logo’s van onze partners alsook het clublogo zijn dit seizoen allemaal wit, wat zorgt voor een strak geheel waarbij de rode kleur nog meer tot zijn recht komt. 

Ode aan onze thuishavens

Het uniek design waarin de manen van een paard zichtbaar zijn, is een ode aan onze thuisstad Waregem, stad van de paarden. Ook Zulte, de thuishaven van Jong Essevee, Essevee Women en de Essevee Academy waar onze talenten worden opgeleid, wordt geëerd in de donkergroene details in zowel de manen als in de nek.

Elindus nieuwe shirtpartner

Napoleon Sports verlengde enkele maanden geleden al het partnership met Essevee, en prijkt dus ook dit seizoen met hun nieuw logo op de voorzijde van onze nieuwe tenues. Ook partners Saxo, DL Chemicals en Betesco blijven deel uitmaken van de wedstrijdshirts. Op de schouders pronkt dan weer een nieuwe partner, want vanaf seizoen 23-24 is Elindus niet alleen naampartner van het stadion, maar staan ze ook op de wedstrijdshirts. 

De spelers zullen het shirt voor het eerst dragen tijdens de Essevee Journée, wanneer ze het in de laatste vriendschappelijke wedstrijd van de voorbereiding opnemen tegen Excelsior Rotterdam

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close