2 jaar geleden gepost

Essevee haalt zwaar uit op het veld van Waasland-Beveren

DOELPUNTEN

26' Bruno 0-1

36' Kainourgios 0-2

49' Frey 1-2 (pen)

70' Bruno 1-3

79' Kainourgios 1-4

92' Armenakas 1-5

WISSELS

46'

in

Koita

out

Wuytens

46'

in

Faucher

out

Sinani

63'

in

Mertens

out

Leuko

79'

in

Dompé

out

De Smet

84'

in

Pletinckx

out

Kainourgios

88'

in

Jubitana

out

Frey

88'

in

Schoonbaert

out

Vieira

88'

in

Sylla

out

Marcq

88'

in

Armenakas

out

Govea

GELE KAARTEN

67' Efford

74' Vieira

81' Humphreys

RODE KAARTEN

Essevee won met 1-5 van Waasland-Beveren. Bruno en Kainourgios scoorden elk tweemaal en ook Armenakas pikte een doelpuntje mee in de slotminuut. 

TEAM

Waasland-Beveren

1. Jackers

23. Leuko

15. Wuytens

37. Vieira

5. Bastians

24. Khammas

18. Heymans

6. Bertone

10. Sinani

11. Efford

99. Frey

Essevee

Essevee

25. Bostyn

4. Opare

33. Humphreys

3. Deschacht

27. De Bock

10. Govea

5. Marcq

21. Seck

29. De Smet

43. Kainourgios

19. Bruno

Het spel ging aanvankelijk goed op en neer. Opare probeerde het eens van ver maar Jackers kende er geen problemen mee. Aan de overkant kopte Vieira recht in de handen van Bostyn. Even voorbij halfweg de eerste helft kwam Essevee op voorsprong. Govea speelde Bruno vrij en Gianni vloerde knap Jackers. Essevee nam het heft nu in handen. Essevee verzilverde deze overmacht wanneer De Bock een voorzet magistraal op het hoofd van Kainourgios schilderde. De Griek maakte er makkelijk 0-2 van. Waasland-Beveren kon niet meer reageren en we gingen de rust in met een 0-2 tussenstand.

In het begin van de tweede helft kreeg Waasland-Beveren een penalty na een lichte fout van Seck op Frey. Diezelfde Frey zette de penalty feilloos om. Essevee was niet aangeslagen door deze aansluitingstreffer. Integendeel het ging vol op zoek naar de 1-3. Bruno kwam 2 keer oog in oog met Jackers maar evenveel keer was de Waaslandse goalie bij de pinken. Uitstel van executie. Kainourgios stoorde goed en speelde De Smet vrij. Mathieu vond op zijn beurt de vrijstaande Bruno en die trapte zijn tiende van het seizoen tegen de netten. Essevee speelde na dit derde doelpunt complexloos. Na handspel van Vieira in de zestien kreeg Essevee een penalty na tussenkomen van de VAR. Jackers redde eerste nog de penalty van Bruno maar in de herneming scoorde Kainourgios zijn tweede van de avond. Invaller Dompé wilde ook nog zijn doelpuntje meepikken maar zijn plaatsbal belandde tegen de paal. Doelman Bostyn bekroonde zijn prima partij door Frey van een doelpunt te houden met een knappe redding. Invaller Armenakas plaatste uiteindelijk nog de kers op de taart door de 1-5 binnen te trappen na mistasten in de Waaslandse verdediging. Essevee wint zo 4 vier matchen na elkaar en komt voorlopig op een gedeelde 8ste plaats.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close