4 jaar geleden gepost

Essevee haalt Bassem Srarfi bij OGC Nice

Essevee haalt de Tunesiër Bassem Srarfi weg bij OGC Nice. De 22-jarige buitenspeler tekende vandaag een contract tot en met juni 2023 in het Regenboogstadion.

De 15-voudig international ruilt de Ligue 1 in voor de Jupiler Pro League. Srarfi maakte deel uit van de selectie die op het WK 2018 in Rusland het onderspit moest delven tegen de Rode Duivels.

"Ik verlang om mijn kwaliteiten te tonen aan de fans. We strijden binnenkort voor een plaats in de bekerfinale en ook in de competitie wachten ons spannende duels in de strijd om Play-Off 1”, vertelt de jonge winger ambitieus. Het Regenboogstadion is geen onbekend terrein voor Srarfi. In 2017 maakte de rechtsbuiten minuten in de 1-5 overwinning van Les Aiglons in de groepsfase van de UEFA Europa League. Lees verder onder de foto.


Srarfi (derde van rechts) klopte Essevee in 2017 samen met onder andere Mario Balotelli in de groepsfase van de UEFA Europa League met 1-5.

Eddy Cordier: “We hebben lang en hard gewerkt aan dit dossier. Deze zomer legden we de eerste contacten met Nice en de entourage van Bassem en we zijn verheugd om deze talentvolle speler nu te kunnen vastleggen.”

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close