11 maanden geleden gepost

Essevee gaat met 4-0 onderuit op Standard

DOELPUNTEN

2' Walsh (e.d.) 1-0

45+1' Lestienne 2-0

70' Emond 3-0

75' Emond 4-0

WISSELS

46'

in.svg

Marcq

out.svg

Walsh

46'

in.svg

Soisalo

out.svg

Bjørdal

52'

in.svg

Timotheou

out.svg

Zarandia

72'

in.svg

Limbombe

out.svg

Lestienne

82'

in.svg

Boljevic

out.svg

Carcela

71'

in.svg

Bokadi

out.svg

Cimirot

GELE KAARTEN

72'' Bruno

RODE KAARTEN

46' Deschacht

Speeldag twee bracht weinig soelaas voor Team Essevee. Een vroege owngoal van Sandy Walsh in de eerste helft en een snelle rode kaart voor Olivier Deschacht in de tweede helft nekten ons team op Sclessin. Het werd 4-0.

TEAM

Standard

16. Bodart

6. Kosanovic

8.Cimirot

9. Emond

10. Carcela

19. Amallah

22. Lestienne

24. Gavory

27. Vojvoda

28. Bastien

34. Laifis

Essevee

Essevee

44. Bansen

2. De fauw

7. Zarandia

9. Larin

10. Govea

14. Walsh

19. Bruno

20. Bjørdal

23. Bürki

24. Pletinckx

45. Deschacht

Na nog geen 2 minuten kwam Essevee ongelukkig op achterstand. Een vrije trap van Amallah werd door Walsh in de verste hoek verlengd. Essevee reageerde tegen via Govea maar Bodart redde knap met de voet. In een aangenaam openingskwartier lag het tempo hoog. Laifis mocht ongedekt naast koppen. Aan de overkant kapte Zarandia 2 man uit maar trapte dan te zwak in. Standard was de betere ploeg en dreigde een paar keer vlijmscherp. Carcela zonderde Lestienne af voor doel maar Bansen was bij de pinken. Halfweg de eerste helft kreeg Standard een penalty voor handspel maar de VAR kwam terecht tussen. Deschacht zijn armen plakten aan zijn lichaam. Essevee overleefde de Luikse storm maar in het slot van de eerste helft kreeg het toch een tweede doelpunt te slikken. Lestienne glipte door de buitenspelval en trapte voorbij Bansen.

In het begin van de tweede helft werd Deschacht met rood van het veld gestuurd door scheidsrechter Verboomen. Olivier stopte de doorgebroken Amallah al dan niet foutief. Verboomen werd door de VAR verzocht om de beelden te bekijken maar kwam niet meer terug op zijn beslissing. Halfweg de tweede helft verzilverde Standard de man-meer-situatie. De doorgebroken Emond vloerde Bansen met een lage schuiver. Vijf minuten later kopte de vrijstaande Emond een mooie assist van Carcela binnen, 4-0 meteen ook de eindstand.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close