3 weken geleden gepost

Essevee Familiedag in Plopsaland

Op woensdag 8 april trekt Team Essevee naar Plopsaland voor de Essevee Familiedag. Abonnees genieten van een leuk voordeeltarief, er is een signeersessie met alle spelers van Team Essevee en de Essevee Academie is ook van de partij.

Straffe kortingen voor abonnees

TOPE kleuren we het park rood en groen. De Essevee Academie maakt een teamactiviteit van deze schitterende dag maar ook onze abonnees kunnen genieten van een stevige korting op hun toegangsticket.

Dit zijn de tarieven voor onze abonnees:

  • Kinderen (onder de 85cm): gratis
  • Kinderen (85-100cm): 20 euro
  • Volwassenen of kinderen (groter dan 100cm): 30 euro

Je krijgt de hele dag toegang tot het pretpark. Toegang tot de signeersessie is inbegrepen in de prijs. Niet-abonnees kunnen online tickets reserveren op plopsa.be of aan de deur hun ticket aankopen.

Wat mag je allemaal verwachten?

Onze mascotte Rony De Pony wacht je vanaf 09.30 uur aan de ingang van het park op. Wie weet spot je al meteen Kabouter Plop, Maya De Bij of een van de andere Plopsafiguren aan zijn zijde?

Je krijgt de hele dag toegang tot het volledige pretpark. Om 11.00 uur maken we tijd voor een handtekeningensessie met onze spelers en trainers. Een unieke kans voor iedereen met een roodgroen hart!

Zo was het vorig jaar...

Ik ben er bij!

Inschrijven doe je via het formulier op essevee.be/familiedag. Spelers en medewerkers van de Essevee Academie kregen een persoonlijke uitnodiging en kunnen inschrijven via het formulier van de Essevee Academie.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close