1 jaar geleden gepost

Essevee en Timothy Derijck opnieuw herenigd

Timothy Derijck (34) keert terug naar SV Zulte Waregem. De centrale verdediger komt over van KV Kortrijk.

Na drie jaar keert Timothy Derijck terug naar het vertrouwde nest. Met 225 wedstrijden in de Eredivisie en meer dan 150 wedstrijden in de Jupiler Pro League op zijn teller trekt Zulte Waregem een stevige portie ervaring aan. De verdediger tekent een contract van 1 jaar (+ 1 jaar optie) in de Elindus Arena.

“Wanneer Zulte Waregem belde, zei mijn gevoel meteen dat ik dit moest doen. De twee jaar dat ik hier heb gevoetbald, voelden altijd goed. We hebben hier erg mooie momenten meegemaakt bij Essevee”, vertelt Timothy Derijck. “Ik kijk er naar uit om tijdens de tweede seizoenshelft mijn club te helpen om zo snel mogelijk hogerop te klimmen in het klassement.”

“Timothy kent het huis, is iemand uit de eigen streek en weet als geen ander hoe de competitie in elkaar zit”, klinkt het bij Eddy Cordier. “Het was een hoofddoel om onze verdediging te versterken tijdens deze winterperiode. Met de ervaring van Timothy en de komst van Dion Cools kijken we uit naar meer stabiliteit in de achterste linie.”

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close