19. Shengelia

21. De Sart

24. De Norre

35. Ozkacar

Zulte Waregem begon sterk aan de partij, met veel druk naar voor.  Debutant Cools en Dompé probeerden reeds vroeg een voorsprong op het bord te zetten, maar het vizier stond nog niet op scherp. OHL kreeg balbezit, maar deed er weinig mee. Midden de eerste helft scoorde Kaba wel, maar het doelpunt werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. Uitstel van executie zo bleek. OHL wist met zijn eerste kans meteen te scoren. Kaba, net terug van de Africa Cup, kon een rebound benutten en knalde hoog in doel, 0-1. Essevee reageerde. Eerst kwam Seck nipt te kort, maar vijf minuten voor rusten was het toch raak. Kutesa gaf een uitstekende cross naar Gano, die voor doel kon terugleggen. Vossen wist met zijn 14e doelpunt de gelijkmaker op het bord te zetten, 1-1.

In de tweede helft was het een kwartier wachten op doelgevaar. Shengelia knalde van ver, maar Bossut wist de zwabberende bal te weren. Beide ploegen hadden moeite om grote kansen in elkaar te boksen en leken tevreden met een punt. Beide doelmannen werden amper nog bedreigd en dus bleef de ruststand logischerwijs ook na 90 minuten op het scorebord staan.