7 maanden geleden gepost

Essevee en KVO delen de punten

Met een duel op het scherpst van de snee sloten Essevee en KVO de 25ste speeldag in de Jupiler Pro League. Zulte Waregem kwam al vroeg op voorsprong, maar een gelijke stand was het verdict na 90 minuten.

De boeren konden niet beter aan deze belangrijke partij beginnen. Nog voor de vijfde minuut op de klok verscheen, stuurde Vossen Gano diep. De aanvaller twijfelde niet en legde het leer prima voorbij Hubert, 1-0. Het leek het begin van een perfecte avond wanneer even later Vossen ook alleen op de Oostendse doelman stormde. Ook hij schoot de bal prima binnen, maar de vlag ging de hoogte in. De VAR trok de lijn en bevestigde de beslissing van de grensrechter, geen 2-0. 

De hele eerste helft is Essevee baas en blijft een antwoord van de bezoekers uit. Ciranni en Gano komen nog dicht bij een verdubbeling van de score, maar we gaan rusten met 1-0.

De koffie bracht energie voor de Oostendenaren. De troepen van Thalhammer kwamen scherp uit de kleedkamer en dreigden voorzichtig aan het adres van Essevee. Grote kansen kwamen er niet en de verdediging van coach Mbaye Leye hield stand. Een kwartier voor affluiten geraakt KVO toch dreigend tot in de zestien met de gelijkmaker tot gevolg. Hornby draait zich vrij en trapt genadeloos binnen, 1-1. 

In een intensief slotkwartier probeert de thuisploeg nog de drie punten aan de Gaverbeek te houden, maar kansen voor opnieuw Ciranni en Gano geraken niet voorbij Hubert. Essevee en KVO delen de punten en schieten weinig op in de degradatiestrijd.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close