1 maand geleden gepost

Essevee contracteert Henrik Bjørdal

Noorse versterking uit Engeland. Henrik Bjørdal, zo luidt de naam van onze zesde aanwinst voor het nieuwe seizoen. Essevee bereikte een akkoord met Brighton & Hove Albion over de 21-jarige belofte-international die een driejarig contract ondertekende aan de Gaverbeek.

Geen twee zonder drie. Henrik Bjørdal is na Johan Bjørdal en Fredrik Oldrup Jensen de derde Noor in de selectie van Essevee. De rechtsvoetige aanvaller staat al een aantal jaar op de radar van Zulte Waregem en lijkt nu klaar voor het grote werk.

De fysiek sterke rechtsbuiten ruilde op 18-jarige leeftijd het Noorse Aalesunds voor Brighton & Hove Albion. Na één seizoen Engeland bij de U18 volgde een uitleenbeurt naar Zweden bij eersteklasser IFK Göteborg.

In de Premier League kwam hij nog niet aan de bak maar maakte vorig seizoen indruk met zijn groot volume en scorend vermorgen bij de U23 van Brighton & Hove Albion als centrale aanvaller.

 

 

DEEL DIT ARTIKEL:

Abonnementen 2018-2019

De vrije verkoop van seizoenkaarten is gestart! Kom #TOPE naar het Regenboogstadion en beleef de sfeer bij Team Essevee. Bestel snel en veilig je abonnement online of kom langs in de Essevee Shop!
Close