5 jaar geleden gepost

Essevee - Club Brugge : 2-5

DOELPUNTEN

3' Tardieu (own) 0-1

26' Rezaei 0-2

37' Dennis 0-3

50' Danjuma 0-4

81' Buffel 1-4

90' Bongonda 2-4

91' Rits 2-5

WISSELS

46'

in

Cools

out

Dennis

57'

in

Buffel

out

Bürki

57'

in

Bongonda

out

Tardieu

66'

in

Schrijvers

out

Rezaei

70'

in

Amrabat

out

Vormer

GELE KAARTEN

21' Bürki

25' Bedia

64' Mitrovic

83' Buffel

84' Faik

88' Walsh

RODE KAARTEN

Essevee verliest doelpuntrijke wedstrijd. Buffel en Bongonda zorgden voor de thuistreffers.

TEAM

Essevee

Bossut

De fauw

Baudry

Faik

Harbaoui

Bedia

Walsh

Demir

Sylla

Tardieu

Bürki

Club Brugge

Club Brugge

Letica

Poulain

Moraes

Rezaei

Mitrovic

Vanaken

Denswil

Vormer

Rits

Dennis

Danjuma

Essevee kreeg met Club Brugge een te duchten tegenstander op bezoek. De kampioen gaat erg vlot door de competitie, terwijl het bij Essevee niet even vlot verloopt. Dury begon aanvallend, met Harbaoui, Sylla én Bedia in het aanvallend compartiment.

 

Club op rozen

Hoewel Essevee met volle moed begon, was het meteen Club dat gretig begon en hoge pressing zette. Al na drie minuten koos Dame Fortuna de kant van de Bruggelingen. Een harde voorzet van Vormer ging tegen het been van Tardieu, die Bossut kansloos liet, 0-1. Club meteen in een zetel aan de Gaverbeek. Bedia probeerde een kwartier later met een knappe actie, maar zijn voorzet waaide over.  Midden de tweede helft was er consternatie alom. Ref Laforge wees na een hoekschop prompt naar de stip, tot ieders verbazing. Bedia kreeg geel, Rezaei aarzelde niet vanop de stip, 0-2. Club al te gemakkelijk op rozen. Toch reageerde Essevee meteen. Bedia kon profiteren van geklungel bij Club, omspeelde Letica, maar nam de dwarslat in het vizier. Acht minuten voor de pauze duwden de Bruggelingen Essevee iets dieper. Dennis mocht, ondanks geduw bij De fauw, overhoeks de 0-3 binnenkoppen. Voor de koffie kende Essevee weliswaar opnieuw dé kans om een doelpuntje mee te pikken. Harbaoui draaide zich goed vrij in de zestien, maar Letica redde op de lijn. Essevee moest herbronnen onder de rust.

 

Essevee vecht terug

Vijf minuten na de pauze kreeg de hernieuwe moed al meteen een deuk. Danjuma mikte met een overhoekse trap diep in de rechterbenedenhoek. Bossut kansloos en 0-4. Opnieuw - zoals bij elke tegengoal - kreeg Essevee dé kans op een tegendoelpunt, maar Sylla zag zijn inzet tegen de dwarslat gaan. Dury koos erna met Buffel en Bongonda voor nóg meer aanvallende impulsen. En dat loonde. Letica belette Bedia opnieuw, Buffel knalde van dichtbij over. Helemaal in het slot viel de eerredder voor Essevee. Buffel bedankte Amrabat voor balverlies en werkte mooi af, 1-4. Drie minuten later scoorde Sylla, maar het doelpunt werd herzien door de VAR en afgekeurd. Maar in minuut 90 was er dan toch Bongonda, die van erg ver probeerde met een loeier. Letica, al de hele match onklopbaar, liet zich verrassen, 2-4. Aan de overkant was de bedrijvige Danjuma dicht bij zijn tweede treffer, Bossut keerde zijn trap, maar Rits was goed gevolgd. De middenvelder omspeelde Bossut en tikte de 2-5 eindscore hoog in het dak. 

 

 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close