3 jaar geleden gepost

Essevee Business Ladies schakelen een versnelling hoger met Belgium Trucks & Trailers

Met Belgium Trucks & Trailers, of kortweg B-TT, verwelkomen de Essevee Business Ladies een nieuwe naampartner: B-TT Business Ladies. Al voor het zevende seizoen op rij brengt deze netwerkformule ondernemende dames samen bij Essevee. Dankzij de voorbije succesvolle edities wordt er resoluut gemikt op het uitbouwen van het ledenbestand.

Mieke Declercq, bestuurslid bij de B-TT Business Ladies, is in de wolken met de nieuwe naampartner. “Trucks en dames is inderdaad geen alledaagse combinatie. Het benadrukt nogmaals dat we als Business Ladies Club alle clichés over boord gooien. Onze hardwerkende dames hebben allen een hart voor voetbal. En nu uiteraard ook voor vrachtwagens!”, aldus Mieke Declercq.

B-TT zaakvoerder Frederik Stragier zet zijn strategie kracht bij door de samenwerking met de Essevee Business Ladies. En dit in een situatie waar er al wel eens gesnoeid durft te worden in het marketingbudget. “Bij B-TT houden we consequent onze koers aan. Zelfs in onzekere tijden staat marketing centraal in onze onderneming. Ik hou niet van kortetermijndenken. Momenteel liggen er heel wat opportuniteiten op de loer. En één daarvan is een samenwerking met Essevee. Never waist a good crisis, zegt men. En daar geloven wij rotsvast in.”

DEEL DIT ARTIKEL:

Close