4 jaar geleden gepost

Essevee Business Club schenkt cheque van €18.550 ten voordele van To Walk Again en Streekmotor23

Op zaterdag 11 mei 2019, voorafgaand aan de aftrap van de derby tegen KV Kortrijk, maakte Essevee het bedrag bekend dat het heeft ingezameld tijdens Dé Toppers, het jaarlijks culinair evenement van de Essevee Business Club. In totaal werd maar liefst €18.550 opgehaald t.v.v. To Walk Again en Streekmotor23.

In het hoofdkantoor van Willy Naessens Group vond op donderdag 21 maart de derde editie plaats van "Dé Toppers". Een inspirerende avond met gasten - zeg maar toppers - uit de businesswereld en gastronomie.

Tijdens het diner konden de aanwezigen bieden op enkele unieke items (o.a een gesigneerd shirt van Napoli-speler Dries Mertens) voor het goede doel. Het totale bedrag (€18.550) werd verdeeld onder To Walk Again (€14.450) en Streekmotor23 (€7100).

Stefanie Albers (Streekmotor23), Kurt Vanbecelaere en Milo Meskens (To Walk Again) namen afgelopen zaterdag de cheque in ontvangst uit handen van Nico Himpe (ING), Kris Sierens (BeforeTheHype) en Wouter Balcaen (iDocta) van de Essevee Business Club.

To Walk Again

Opgericht door Marc Herremans, een organisatie die zich inzet om mensen met een fysieke handicap aan het bewegen te houden. Ze zoeken naar oplossingen en mogelijkheden om die personen zo lang mogelijk uit een rolstoel te houden.

Streekmotor23

Een organisatie die projecten ondersteunt met het oog op de verbetering van mens, maatschappij en omgeving.

 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close