4 jaar geleden gepost

Essevee botst op OH Leuven

DOELPUNTEN

53' Soisalo 1-0

62' Vekemans 1-1

78' Mbombo 1-2

87' Thiel (e.d) 1-3

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

SV Zulte Waregem heeft zijn tweede voorbereidingswedstrijd niet winnend kunnen afsluiten. Na het nipte verlies tegen Sparta Petegem (1-0) eerder deze week nam OH Leuven de maat van Team Essevee. De ploeg uit 1B won verrassend met 1-3.

TEAM

Essevee

Bossut (Bansen)

De fauw (Walsh)

Humphreys (Avellino)

Marcq (Pletinckx)

De Smet (Thiel)

De Pauw (Soisalo)

Bjordal (Nissilä)

Van Hecke (Tardieu)

Seck (Reichert)

Kainourgios

Oberlin (Brants)

Met Frédéric Duplus en Olivier Myny stonden twee ex-spelers van Essevee op het wedstrijdblad. Francky Dury kon geen beroep doen op Hamdi Harbaoui, Marvin Baudry, Michael Heylen, Marco Bürki en Erdin Demir. De bezoekers kwamen in de eerste helft het meest dreigend voor de dag, maar Bossut hield Aguemon en Maertens van de openingstreffer. Aan de overkant zag Kainourgios (testspeler) zijn schot rakelings naast gaan. 0-0 aan de rust.

Dury wijzigde na de koffie zijn elftal op zes plaatsen. Invaller Soisalo brak de wedstrijd open maar Vekemans tekende snel voor de gelijkmaker na geharrewar in de zestien. Met een rake kopbal zette Mbombo de Leuvenaars op voorsprong. Enkele minuten voor het laatste fluitsignaal werkte Thiel een voorzet van Vekemans ongelukkig in eigen doel.

Woensdag (3 juli, 19:00) neemt Essevee het op tegen Cercle Brugge in Lichtervelde.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close