5 jaar geleden gepost

Essevee bijt tanden stuk op Hapoel Haifa: 1-1

DOELPUNTEN

4' Ginsari 0-1

33' Kaya 1-1

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Ondanks het ruime veldoverwicht bleef Essevee op een gelijkspel steken tegen het Israëlische Hapoel Haifa. In de laatste oefenwedstrijd in Petegem werd het 1-1. Onur Kaya tekende voor een prachtige gelijkmaker.

TEAM

Essevee

Bansen (46' Bostyn)

De fauw (60' Walsh)

Baudry

Bürki (60' Bjordal J.)

Demir

Marcq (60' Oldrup Jensen)

Faik

Kaya (76' Nissilä)

Buffel (60' Bongonda)

De Pauw (76' Soisalo)

Harbaoui (76' Bjordal H.)

Hapoel Haifa

Hapoel Haifa

De wedstrijd kon niet veel slechter beginnen voor Team Essevee. Al na vier minuten openden de Israëliërs de score. De troepen van Francky Dury bleven niet bij de pakken zitten en drukten de bezoekers op de eigen helft. Hamdi Harbaoui zag zijn uithaal gekeerd maar even later trof Onur Kaya heerljik raak. Na een knappe aanval over de rechterflank van Davy De fauw belandde de bal bij Nill De Pauw. Hij vond Kaya aan de tweede paal en onze nummer tien aarzelde niet. Zijn vluchtschot ging mooi overhoeks binnen. De bezoekende doelman had nog een mooie parade in huis op een kopbal van De Pauw zodat de bordjes ook aan de rust gelijk bleven.

Na de rust meer van hetzelfde met overwicht voor Essevee en een flinke dosis frustratie bij de tegenstanders. Scheidsrechter Brinckman had het niet onder de markt met de opgejutte bezoekers. De schade bleef beperkt, al moesten De fauw (in de eerste helft) en De Pauw (in de tweede helft) even langs de kant voor verzorging. De laatste pass bleef uit in het aanvallende compartiment en achterin redde Bostyn de meubelen op een snelle doorbraak van de bezoekers. Doelpunten bleven dus uit waardoor de laatste oefenmatch in Petegem op een gelijkspel eindigde.

Essevee sluit komende zondag (22 juli om 14.30 uur) de voorbereiding af met een wedstrijd in het Regenboogstadion. Dan komt de Nederlandse bekerfinalist AZ Alkmaar op bezoek.

Tickets Essevee-AZ

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close