4 jaar geleden gepost

Essevee betreurt uitspraken Kortrijkse stadionspeaker

Uit respect voor onze trouwe fans wensen we te reageren op de betreurenswaardige actie van de Kortrijkse stadionspeaker tijdens de derby van afgelopen zaterdag.

Essevee is fier op zijn supporters!

Wekelijks kunnen onze spelers rekenen op hun onvoorwaardelijke steun. Voorafgaand aan de derby onderstreepten beide clubs het belang van sfeerbeleving en veiligheid in het stadion. Essevee wil zijn supporters oprecht bedanken voor hun correcte houding en positieve steun voor, tijdens en na de derby - ondanks de mindere prestatie tussen de lijnen van het team. De Zuid-West-Vlaamse derby - overigens verdiend gewonnen door KVK - werd afgewerkt in uiterst sportieve omstandigheden. Een voorbeeld in de Jupiler Pro League.

Team Essevee kreeg een duwtje in de rug bij hun vertrek naar Kortrijk. Deschacht apprecieert het gebaar van de fans.

Tot minuut 90... Wanneer de stadionspeaker van KV Kortrijk het nodig achtte ongepast en op onprofessionele wijze de tegenpartij en zijn supporters uit te dagen. Dit voorval werd door de match delegate van de KBVB gerapporteerd. SV Zulte Waregem keurt elke vorm van uitdagend gedrag af en rekent op eenieders gezond verstand.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close