5 jaar geleden gepost

Essevee bekert verder na 1-2 winst op KSK Heist

DOELPUNTEN

17' Nill De Pauw 0-1

38' Hamdi Harbaoui (pen.) 0-2

62' Dries Ventose 1-2

WISSELS

70'

in

Thomas Buffel

out

Hamdi Harbaoui

46'

in

Anthony Pulcinelli

out

Redouan Benhamou

74'

in

Jason Adesanya

out

Anthony Pulcinelli

84'

in

David Wijns

out

Nicolas Orye

GELE KAARTEN

19' Erdin Demir

37' Niels Stroobants

73' Michaël Heylen

83' Hicham Faik

RODE KAARTEN

Essevee heeft in de bekercompetitie met succes de eerste klip genomen. In de 1/16e finales van de Croky Cup werd het 1-2 op het veld van KSK Heist (eerste amateur).

TEAM

KSK Heist

Verwerft

Englebert

Verbist

Janssens

Webers

Tambeur

Ventose

Troonbeeckx

Stroobants

Benhamou

Orye

Essevee

Essevee

Bossut

Walsh

Heylen

Baudry

Demir

Marcq

Faik

De Pauw

Bongonda

Sylla

Harbaoui

Kapitein Davy De fauw kreeg rust, Michaël Heylen startte dit seizoen voor het eerst in de basis. Na nog geen twee minuten behoedde Bossut Essevee van een vroege achterstand na een snelle uitbraak van Orye. De studieronde duurde een tiental minuten maar daarna nam Zulte Waregem de partij in handen. Harbaoui zag zijn inzet in extremis gekeerd worden en even later trapte Faik een vrije trap in de handen van Stroobants. Nill De Pauw opende de score na een knappe actie van Sylla. Kort voor rust werd Bongonda foutief afgestopt in de zestien door Stroobants. Ref Van Damme aarzelde niet en wees naar de stip. Harbaoui faalde niet, 0-2. De thuisploeg antwoordde nog met een kopbal tegen het doelhout.

Essevee behield de controle in de tweede helft. Strobants had een knappe redding in huis op een afstandsschot van Demir. Aan de overkant scoorde Heist met een gelukje de aansluitingstreffer via Ventose maar verder kwam het niet.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close