2 maanden geleden gepost

Essevee bedankt fans voor geweldige steun

Vorige vrijdag zorgden liefst 7.500 Essevee-fans voor een fantastische sfeer tijdens het burenduel tussen SV Zulte Waregem en KMSK Deinze. De clubleiding wil zijn supporters daarvoor uitdrukkelijk danken. Anderzijds zorgden Deinze-supporters voor serieuze schade in het bezoekersvak. 

Een burenduel heeft altijd iets speciaals en dat hebben de supporters zeer goed begrepen. De staf, de spelers en het clubbestuur willen de fans danken voor de geweldige sfeer die van de tribunes rolde. “Onderschat de impact van de positieve gezangen en aanmoedigingen niet. Ze hebben zeker mee geleid tot de overwinning tegen Deinze” vertelt de clubleiding.

“Een burenduel is altijd een geladen wedstrijd. En het siert de Essevee-supporters dat ze het team op een correcte en vooral positieve manier hebben blijven steunen. Bedankt fans!”

Door het gebruik van o.a. pyrotechnisch materiaal in het bezoekersvak is er echter veel schade in de bezoekerstribune, de ledboarding en het sanitair. Essevee betreurt dit ten sterkste. Dergelijk gedrag schaadt hun club en het voetbal in het algemeen. Essevee zal de omvang van de schade berekenen en bekijkt met het bestuur van KMSK Deinze de vergoeding voor de herstelkosten.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close