3 weken geleden gepost

Essevee Academie schrapt activiteiten in de maand april

Tijdens de maand april staan normaal verschillende events op het programma die georganiseerd worden door de Essevee Academie. Vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 en de onvoorspelbare toekomst heeft de Essevee Academie beslist om enkele geplande events te annuleren.

Internationaal damestornooi 2020

Tijdens het paasweekend vond normaal voor de 7de keer het Internationaal damestornooi plaats. Volgend op de maatregelen van de overheid en de onwetendheid in de toekomst heeft de Essevee Academie hier gekozen voor een annulatie. Dit om de gezondheid van speelsters, staf en supporters te verzekeren. De betrokken teams zullen persoonlijk verwittigd worden. 

Essevee paasstage 2020

Normaal gezien werden onze velden tijdens de tweede week van de paasvakantie overspoeld met jonge voetballertjes die onder de eerste lentezon genieten van een week trainen als een echte profvoetballer. Jammer genoeg wordt deze editie geannuleerd. Ingeschreven spelers die ook al betaald hadden, krijgen uiterlijk eind april het bedrag teruggestort

Maar geen nood. Voor alle enthousiastelingen plant de Essevee Academie deze zomer niet één maar twee voetbalstages. Meer informatie over deze stages volgt binnenkort. Wil je als eerste op de hoogte blijven? Volg dan zeker onze Essevee Academie op Facebook.

essevee academie

We hopen op begrip voor deze keuze en hopen iedereen snel en gezond terug te zien op de Essevee Academie.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close