3 jaar geleden gepost

Elindus Arena wordt de parel van Regenboogpark

De mysterieuze letters in en rond het Regenboogstadion hebben hun geheim prijsgegeven: vanaf volgend seizoen speelt Essevee in de Elindus Arena. Geen kleine opsteker in Corona-tijden, want dit partnership voor 10 jaar is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van onze club.

Want zoals je merkt bouwen we hard aan Essevee 2.0 zowel sportief (onze nieuwe T2’s, contractverlengingen voor o.a. Louis, Sammy, Ewoud, Smetje, …), op vlak van verbreding (co-organisatie BW Wielrennen 21), structureel (kapitaalsinjectie en versterking Raad van Bestuur) en ook commercieel (langdurig contract met nieuwe shirtsponsor).

Elindus Arena wordt de parel van Regenboogpark

Vandaag kunnen we aankondigen dat onze trouwe partner, de West-Vlaamse energieleverancier Elindus zijn hoofdkantoor van Kortrijk verhuist naar ons stadion en tegelijk zijn naam geeft aan de plek waar we al zoveel mooie voetbalmomenten beleefden. 

Ook de rijke geschiedenis van het Regenboogstadion krijgt een vervolg. Het Waregemse Stadsbestuur doopt de site rond het stadion om tot het Regenboogpark. Naast de renovatie van het Regenboogstadion en het project Waterfront (met o.a. een hotel, bedrijvencentrum en appartementsblokken) wordt volgend jaar ook de legendarische Regenboogbrug  uit 1957 gerenoveerd. Geschiedenis en toekomst kwamen nooit dichter bij elkaar. 

“Legendarische momenten komen terug”

“Het harde werk van ons team achter de schermen wordt beloond met een stevige duw in de rug”, vertelt commercieel directeur Miguel De Ruyck. “Met Elindus mogen we een lokale partner met nationale uitstraling aankondigen als partner op lange termijn. Een partner die mee de uitstraling van het Regenboogpark zal vergroten en zo meehelpt om de legendarische voetbalmomenten terug te brengen naar Waregem.”

“Als West-Vlaamse energieleverancier voor ondernemers verbinden we ons graag aan projecten die energie uitstralen”, vertelt Elindus-directeur Lode Hullebusch. “De identiteit en ambitie van Zulte Waregem sluiten perfect aan bij onze waarden. Met de Elindus Arena steunen we een gezonde, dynamische club met een aantrekkelijke ligging en dito omkadering.”

De grote letters waren een tip

Als aanloop naar de naamswijziging lichtten Elindus en Essevee deze week een tipje van de sluier. De grote letters die in en rond het Regenboogstadion werden geposteerd hadden niks te maken met Gedichtendag maar vormden wel de nieuwe naam van het stadion.

Spelers, supporters, medewerkers, coryfeeën en de directies van beide partijen brachten de letters letterlijk en figuurlijk samen. Met de nodige symboliek brengen de letters licht in het duister. Want… vaneigens komen we terug.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close