4 jaar geleden gepost

Eddy Cordier blikt vooruit op 2019 en kondigt in één klap drie versterkingen aan

Essevee trekt zondagmorgen in alle vroegte naar Marbella. CEO Eddy Cordier kan met trots drie versterkingen aankondigen aan de vooravond van de jaarlijke winterstage. Idrissa Sylla, Ibrahima Seck en Stef Peeters stappen straks met Team Essevee het vliegtuig op.

Beste Essevee-fan

TEAM Essevee stapt 2019 in met enkele nieuwe - en tegelijk - vertrouwde gezichten: Ibrahima Seck (middenvelder - RC Genk), Idrissa Sylla (aanvaller – Queens Park Rangers) en Stef Peeters (middenvelder – SM Caen). Als je na 21 matchen 13de staat met 20 punten, dan kan je niet anders dan erkennen dat Essevee beneden de verwachtingen blijft. En toch blijven jullie TEAM Essevee steunen. Ik wil jullie daarvoor nadrukkelijk bedanken.

Idrissa Sylla keert terug naar het Regenboogstadion. Na een avontuur bij RSCA en Queens Park Rangers speelt de aanvaller opnieuw in het shirt van Essevee.
 
De verwachtingen waren hooggespannen, maar voetbal blijft een sport en dé succesformule bestaat niet.
Na seizoenen van hoogconjunctuur met deelnames aan Play-Off I, bekerfinales en Europees voetbal volgen ups en - vooral - downs elkaar nu op. Hiervoor excuses opdissen of de zwarte piet doorschuiven, zit niet in onze cultuur.


Ibrahima Seck komt het middenveld van Essevee versterken. De middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd (mét aankoopoptie) van KRC Genk.

Onze club zit in een groeiproces net op het moment dat de wereld rond ons ontzettend snel verandert. Ja, ook de voetbalwereld ondergaat een metamorfose. Maar twee sleutels tot succes blijven dezelfde: kwaliteit en mentaliteit. 
We zijn dus op zoek gegaan naar onmiddellijk inzetbare versterking. We hopen onze kern trouwens ook nog in de defensie extra slagkracht te kunnen geven. Met kwaliteitsvolle en voetbalintelligente spelers willen we opnieuw een sterk presterend team op het veld krijgen. Dit zou het mooiste nieuwjaarscadeau zijn dat we jullie kunnen geven.


Zulte Waregem haalt Stef Peeters terug naar de Jupiler Pro League.

We twijfelen er niet aan dat dit ook de huidige kern zal aanzetten om hun inzet en inbreng onder de loep te nemen. De winterstage in Marbella die morgen van start gaat, is het uitgelezen moment om opnieuw een stap te zetten in het sportieve proces. Zo bouwen we verder aan Essevee dat gekenmerkt wordt door inzet, professionaliteit en … stabiliteit.  We zijn dat deze mooie club, de vele partners en onze schitterende supporters verschuldigd.
 
Wij doen er alles aan om ook in 2019 TOPE een excellent sportief jaar te beleven.
  
Eddy Cordier
CEO SV Zulte Waregem

 

DEEL DIT ARTIKEL:

Close