4 jaar geleden gepost

Dwars Door Vlaanderen strijkt opnieuw neer in het Regenboogstadion

Woensdag staat met de 74ste editie van Dwars Door Vlaanderen nog maar eens een hoogdag in Waregem op de planning. En niet enkel de aankomststreep ligt dicht bij het Regenboogstadion, ook de beide partijen werken al jaren heel nauw samen. Tope Es Alles Meuglijk!

De eindmeet van de koers en de middenstip van het voetbal liggen in vogelvlucht op 400 meter van elkaar. Yves Lampaert en Jens Debusschere maakten van zeer dichtbij kennis met beiden.

De winnaars van de laatste drie edities van Dwars Door Vlaanderen, gaven vorig seizoen de aftrap voor De Derby tegen KVK (links op de foto).

Kan Lampie zijn derde editie op rij winnen? Team Essevee supportert alvast mee!

Drukke dag in het Regenboogstadion

Ook zakelijk gaan Dwars Door Vlaanderen en Essevee hand in hand. Woensdag biedt het Regenboogstadion plaats aan meer dan 600 businessklanten. Bistro Berto loopt vol en veel bestaande partners van Essevee kiezen voor de Essevee Business. 

Dwars Door Vlaanderen en Essevee werkten TOPE een businessformule uit voor de skyboxhouders. De Zuidercorner komt zo voor de eerste keer "aan de start" van Dwars Door Vlaanderen.

Essevee heet alle businesspartners van de wielerwedstrijd van harte welkom in het Regenboogstadion. Een delegatie van Essevee maakt de omgekeerde beweging en volgt de koers op de voet.

Grensverleggende overeenkomst

Naast de commerciële formules toont het Regenboogstadion ook praktisch zijn nut. De controle van de fietsen en de dopingcontrole vinden plaats in de hoofdtribune van het stadion. De perslui verzamelen dan weer in Studio Essevee.

"Naast ons partnership met Merida is dit een tweede grensverleggende overeenkomst tussen de voetbalwereld en het wielrennen. TOPE sterker!", besluit commercieel manager Tyas Kastelijn.

Essevee Shop woensdag gesloten

Aangezien de eindmeet vlak aan het stadion ligt, is het Regenboogstadion woensdag moeilijk tot niet bereikbaar. Daarom zal de Essevee Shop uitzonderlijk gesloten zijn. Mini-abonnementen en losse tickets voor Play-Off 2 zijn wel online te koop op essevee.tickethour.be.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close