2 jaar geleden gepost

Doe mee met de gratis EK-voetbalpronostiek en win een van de vele prijzen

Het is weer de tijd van het jaar waarin iedereen zich onderdompelt in de zwarte, gele en rode kleuren. Ook bij Essevee doen we maar al te graag mee aan die EK-koorts. Op 12 juni trappen onze Rode Duivels namelijk hun eerste wedstrijd af in de groepsfase van het Europees Kampioenschap. Dankzij Tifogame, Winkelen in Waregem, Unizo en Zulte Waregem maken we de grootste voetbalpronostiek van Waregem en omstreken, zodat je met nog meer spanning naar onze Belgen kan kijken.

België treft in de groepsfase Rusland, Denemarken en Finland aan. Jouw voorspelling voor die drie wedstrijden kan ten laatste ingevuld worden tegen 12 juni om 21 uur. Indien de Rode Duivels doorstoten naar de volgende rondes in de knock-outfase, heb je tijd tot een minuut voor de aftrap om jouw pronostiek te plaatsen.

Vul jouw pronostiek gratis in via www.tifogame.be/winkeleninwaregem of scan de code die je tegenkomt op de affiche van Tifogame en maak kans op een van de vele prijzen die samen een waarde hebben van 3200 euro. De resultaten worden bijgehouden in een algemeen klassement. Verzilver je bij de eindstand een plaats in de top 90? Dan mag jij je prijs misschien wel bij ons komen ophalen! Waag dus zeker je kans en wie weet win je een VIP-arrangement met walking dinner tijdens een wedstrijd in de Elindus Arena. De winnaars worden na afloop persoonlijk gecontacteerd.

DOE NU MEE

Tifogame organiseert de grote EK-voetbalpronostiek in samenwerking met SV Zulte Waregem, Expo Waregem, Stad Waregem, Belfius, Wij Helpen en Christiaens Yvan

DEEL DIT ARTIKEL:

Close