1 maand geleden gepost

Doe mee aan Tournée Minérale bij Team Essevee!

In februari gaan we TOPE voor een alcoholvrije maand. Schrijf je nu in voor #TeamEssevee op Tournée Minérale en ga de uitdaging aan! Samen met Jupiler 0.0 en Coca Cola helpen we je een handje met alcoholvrije acties in het Regenboogstadion en in onze kantines.

Maak van #TeamEssevee de grootste groep

Tope Es Alles Meuglijk bij Team Essevee. Daarom bundelen we op tourneeminerale.be de krachten. Schrijf nu in voor de groep #TeamEssevee en toon dat we TOPE de uitdaging aangaan.

Inschrijven

Maken we samen de grootste groep van deelnemers? Samen met Jupiler 0.0 en Coca Cola organiseren we enkele alcoholvrije acties om je te overtuigen.

1 + 1 gratis Jupiler 0.0 en alcoholvrije alternatieven

Samen met onze partners Jupiler 0.0 en Coca Cola helpen we je op weg in februari. Gedurende de hele maand februari krijg je in alle supportersbars bij iedere Jupiler 0.0 die je koopt een Jupiler 0.0 gratis. Kijk maar hoe Martijn je overtuigt van een lekker frisse Jupiler 0.0:

In de businessruimtes bieden we dan weer een alternatief voor de wijnen en champagne. Finley Mojito en Appletiser lessen de dorst én zijn alcoholvrije alternatieven tijdens je avondje Essevee. Jupiler 0.0 is ook verkrijgbaar in alle bars.

Over Tournée Minérale

In het kader van #ikamuseermijzonder, een organisatie van Essevee en Stad Waregem, sensibiliseren we onze fans om "neen" te zeggen tegen overmatig alcoholgebruik. Essevee verleent ook zijn medewerking aan Tournée Minérale.

In 2017 sloegen De DrugLijn en Stichting tegen Kanker de handen in elkaar. Met ‘Tournée Minérale’ daagden ze iedereen uit om een maand lang geen alcohol te drinken. Het enthousiasme was enorm: meer dan 120.000 Belgen schreven zich in. De redenen om mee te doen waren heel uiteenlopend: om te werken aan de gezondheid, om te zien of de uitdaging vol te houden was, om kankeronderzoek te steunen...

Tournée Minérale werd in geen tijd een begrip. Het maakt niet uit of je nu voor de eerste keer meedoet, of al vaker een maand alcoholvrij door het leven ging. Een maand stilstaan bij je alcoholgebruik, levert je alleen maar voordelen op. Wil je meer weten over deze actie? Lees dan verder op tourneeminerale.be

 

DEEL DIT ARTIKEL:

Close