2 jaar geleden gepost

DL Chemicals blijft drie jaar langer plakken bij Essevee

De samenwerking tussen DL Chemicals, de specialist in siliconen, voegkitten en lijmen, en SV Zulte Waregem wordt verlengd. DL Chemicals engageert zich als trouwe main partner voor de komende drie seizoenen bij Essevee. Na de contractverlenging met Renson is DL Chemicals de tweede hoofdpartner die op korte termijn zijn engagement bij Essevee verlengt.

DL Chemicals plaatste exact tien jaar geleden voor het eerst een krabbel onder een samenwerking met SV Zulte Waregem. In het seizoen 2011-2012 prijkte het bedrijf uit Waregem voor het eerst op het shirt van Essevee, toen met de merknaam Parasilico. Vanaf het daaropvolgende seizoen bleef DL Chemicals prominent aanwezig op de shirts en broekjes van de Essevee-spelers. Ook het zusterbedrijf Libert Paints gaat dit jaar een partnership aan met Essevee.

Philippe Detaellenaere, CEO van DL Chemicals en bestuurder van SV Zulte Waregem, blikt vol trots terug op de voorbije tien jaar en kijkt ambitieus naar de toekomst.

“Net zoals Essevee is DL Chemicals enorm gegroeid in de voorbije tien jaar. We hebben vestigingen in Waregem én in Wielsbeke, we leveren wereldwijd en we breiden ons productgamma maandelijks uit. Ook bij DL Chemicals staan wij sterk dankzij ons team, in ons geval een team van 170 geëngageerde medewerkers.”

Miguel De Ruyck, Commercieel Directeur bij Essevee, benadrukt de chemie tussen Zulte Waregem en DL Chemicals.

“Met dit verlengde engagement mogen we opnieuw een trouwe partner in de schijnwerpers zetten. Tijdens het voorbije decennium groeiden DL Chemicals en Team Essevee naar elkaar toe en verstevigden we de samenwerking jaar na jaar. DL Chemicals is Essevee en Essevee is DL Chemicals. Dat voel je aan alles, dat zie je bij Philippe en zijn medewerkers wanneer we elkaar begroeten in de Elindus Arena. We delen dezelfde familiewaarden en houden er eenzelfde visie op na. Het partnership is een schoolvoorbeeld hoe ons DNA ‘Tope Es Alles Meuglijk’ in de praktijk wordt omgezet, dat meteen ook het fundament is van onze duurzame samenwerking.”

Over DL Chemicals en Libert Paints

DL Chemicals produceert hoogwaardige en duurzame producten voor afdichting en verlijming. Als een onafhankelijke producent richt DL Chemicals zich zowel op de professionele gebruiker als op de consument.

Libert Paints heeft meer dan 100 jaar ervaring in kwalitatief hoogstaande verven voor de industrie. Daarnaast maakt het Gentse bedrijf ook decoratieve verven.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close