1 jaar geleden gepost

Dit zijn onze gloednieuwe thuisshirts!

Het is eindelijk weer zo ver. De nieuwe thuisshirts voor het seizoen 22/23 zijn aan land gekomen! Ontdek de shirts waarin onze boeren komend seizoen alles van zichzelf zullen geven.

Een nieuw seizoen, een nieuw hoofdstuk. Een witte pagina bedekt met een rode touch en een subtiele groene kraag. Met onze kersverse wedstrijduitrustingen zijn we volledig klaar voor het nieuwe voetbalseizoen. Door het dynamische en moderne design kunnen onze boeren weer met volle moed beginnen om een seizoen lang te wroeten en te ploeteren voor onze club.

Nieuwe shirts, zelfde partners. Opnieuw pronkt de ster van Napoleon Sports & Casino een seizoen lang op onze tenues. Ook Saxo Bank en Patrick zijn weer op de mouwen terug te vinden. En ook op de rug zijn Betesco en DL Chemicals andermaal van de partij.

Bemachtig als eerste het nieuwe shirt

Kom langs in onze Essevee Shop en bemachtig nu jouw shirt al voor 75 euro. Neem je abonnement mee en krijg 10% korting op onze gloednieuwe thuistenue. Niet veel tijd om onze shop te bezoeken? Geen probleem. Je kan jouw shirt vanaf maandag 18 juli online in huis halen.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close