1 jaar geleden gepost

Dit moet je weten over Jong Essevee

Op zaterdag 3 september is het zover. Om 18.30 uur gaat voor Jong Essevee de bal voor het eerst aan het rollen in tweede amateur. Ontdek hier alles wat je moet weten over onze talenten van morgen.

Tweede amateur

De beloftenreeks van afgelopen seizoen is niet meer. Twaalf ploegen streden vorig seizoen voor hun plaats in het profvoetbal.  RSC Anderlecht, Club Brugge, Standard en KRC Genk bekleedden de top vier en gaan dit seizoen aan de slag in de Challenger Pro League. Essevee en Cercle Brugge kregen een plaats toegewezen in tweede amateur.

The Farm

Wie fan is van Jong Essevee, kan hen dit seizoen elke thuiswedstrijd aanmoedigen in The Farm. Het oefencomplex kreeg afgelopen zomer een volledige make-over en is klaar voor heel wat interessante duels. 

Al voor 50 euro scoor je jouw abonnement voor The Farm en hoef je geen enkele thuiswedstrijd te missen. Je haalt jouw abonnement, waarmee je ook alle wedstrijden van onze Essevee Women kan volgen, in de Essevee Shop.

Kalender

Onze jonge boeren, onder leiding van coach Frederik D'Hollander, openen de competitie in eigen huis. Op zaterdag 3 september ontvangen ze KVK Westhoek in The Farm. Een week later trekken ze naar RFC Wetteren om nadien, op zaterdag 17 september, de topaffiche tegen Lokeren Temse af te werken in eigen huis. Klik hieronder en ontdek een meer uitgebreide kalender van Jong Essevee

SPEELSCHEMA JONG ESSEVEE

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close