2 jaar geleden gepost

De “Merida Vol op de Velo” is helemaal terug!

Goed nieuws voor alle fietsminnende Essevee-fans. Vol op de velo, het spelletje i.s.m. Merida Bikes, wordt vanaf 31 oktober terug georganiseerd in de Elindus Arena. Tijdens de rust maak jij kans op een gloednieuwe Merida-mountainbike.

Hoe kan ik deelnemen?

De eerstkomende editie van Vol op de Velo gaat door op zondag 31 oktober tijdens de rust van Essevee – KRC Genk. Schrijf in via onderstaand inschrijvingsformulier en maak kans op een unieke beleving in de Elindus Arena! De twee deelnemers worden vrijdagavond 29 oktober persoonlijk verwittigd.

IK SCHRIJF ME NU IN

Trap een bal "Vol op de Velo"

Raak met een bal de fiets die in het doel hangt. In een één-tegen-één duel krijg je vijf pogingen van net buiten de grote rechthoek. Wie het meest raak treft, wint. Durf jij de uitdaging aan voor een volle Elindus Arena?

Over Merida

Met Merida gaat Team Essevee nu al voor het derde jaar een samenwerking aan. Het partnership tussen een professionele voetbalclub en een van de marktleiders in de fietswereld is uniek.

Na een coronajaar is het event “Vol op de Velo” terug van weggeweest. Naast het aanleveren van de prijzen voor dit spelletje in de Elindus Arena, zorgt Merida Bikes eveneens voor fietsen die worden gebruikt tijdens de recuperatietraining van de Essevee A-kern.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close